lørdag, desember 4, 2021

Finn en partner på nettet med datingsider

Må lese

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Er du enslig med store ønsker om å finne den rette partner? I dag finnes det mange muligheter for single ute på nettet. Å finne en partner kan nesten føles som å prøve å finne nåla i høystakken, det finnes rett og slett for mange mennesker der ute – så hvordan i alle dager skal du finne en som passer perfekt for deg? Jo, nå trenger du altså ikke lenger å prøve å finne nåla i høystakken, du kan rett og slett søke etter hvilken nål du vil ha og finne den. Mange datingsider gir deg mulighet til å legge inn nøyaktige søkekriterier som lar deg finne alle de som kan være aktuelle for deg. Det er til og med datingsider som spesialiserer seg innenfor en type målgruppe. Dette kan for eksempel gå på alder, legning, behov, fetisjer eller utdannelse.

Datingsider for alle

Det finnes altså dating sider for absolutt alle, uansett hva du måtte like. Det kan være vanlige datingsider med alle typer mennesker fra enten bare Norge eller flere land. Det kan være datingsider for de som ønsker å finne noen med samme type fetisj, eller de som ønsker å finne noen med lang utdannelse, eller så finnes det datingsider for homofile, bifile og de som ønsker seg noen eldre. Her er det mange muligheter, og du kan enkelt finne den siden som passer deg best og legge inn dine søkekriterier for å begynne å matche med de du har lyst på. Derfra er det bare å begynne å snakke med nye mennesker, møte de og forhåpentligvis finne deg en likesinnet å forelske deg med.

Tips og råd

Når du er ny i dating gamet på nettet, kan det være flere feller du kan gå i. Vi vil gjerne komme med noen tips og råd for å hjelpe deg med å unngå disse fellene og få en bedre dating opplevelse.

En stor felle mange havner i, er det å bli såkalt “catfisha”. Det betyr å matche med noen du synes er attraktiv, bruke mye tid og energi for å bli kjent med vedkommende, kanskje til og med forelske deg. Så skal dere endelig møtes i virkeligheten, følelsene er på topp og du gleder deg til å møte din livs kjærlighet, for å så finne ut av at vedkommende ikke ser ut som på bildene i det hele tatt. Følelsene tar fort slutt, du føler deg lurt og har kastet bort en haug med tid, følelser og muligens penger for å møte denne personen. Det man kan gjøre for å unngå alt dette her er å enten møtes så fort som mulig eller ha videochat så fort som mulig. Husk at også videochat kan lyve, så det aller lureste er å møtes med en gang. Litt chat eller samtaler er jo selvfølgelig smart for å bli litt kjent før dere møtes, men målet er jo til slutt å møtes, så jo før jo bedre.

Man burde også klare å kjenne igjen en legitim bruker og en falsk bruker. Dette kan være vanskelig i noen tilfeller, men i de aller fleste tilfeller er det store røde flagg som burde dukke opp ved inntreffelse av falske brukere. Falske brukere har som regel et ganske upersonlig profilbilde, upersonlige beskrivelser og dårlig sammensatte setninger. Disse brukerne har andre intensjoner enn å finne seg en partner. Om du merker at noen hinter til at du skal gå videre på andre nettsteder eller hinter til at de trenger penger eller masse tid før de kan møtes, er dette store røde flagg og du burde blokkere brukeren og gå videre. Du kan også prøve å få telefonnummeret eller facebook-profilen til personen du snakker med for å bekrefte identiteten deres.

Om datingsiden du bruker har både gratis og betalte medlemskap, burde du være ekstra skeptisk til medlemmer med gratis medlemskap. Et betalt medlemskap viser ofte seriøsitet og tillegg viser at dette faktisk er en ekte person. Det er virkelig å anbefale å ha betalt medlemskap selv og kun se etter andre med betalt medlemskap. Da unngår du de aller fleste feller med en gang og du får bedre muligheter inne på siden.

Trå varsomt og lykke til med jakten på partner!

- Advertisement -

Siste nytt

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år med Black Friday som fenomen,...

More Articles Like This