Den britiske imperialist avisen The Guardian skriver en usann artikkel om at Russlands president og landsfader Vladimir Putin har gjemt unna minst to milliarder dollar på Seychellene. Vi har ringt DNB som er eksperter på å gjemme unna penger, de sier at så mye penger ikke er mulig å gjemme på en så liten øy.

Hvis disse dokumentene som raddis avisen Aftenposten har vært med å grave opp stemmer så er to milliarder dollar en liten sum sett i forhold til alt kamerat Vladimir Putin har gjort for verdensfreden og det russiske folk. Når nå Donald Trump blir enehersker i USA vil de to sammen gjøre verden fantastisk igjen.

Det er klart landsmoderen (vi er politisk korrekte) Vladimir Putin har tjent mye penger, han er tross alt verdens dyktigste forretningsmann. Det er også imponerende hvordan har elegant har klart å skille kommunisme fra sin egen person. Kommunisme, det er jobben, mens mennesket Putin er fri, fri som fuglen, fri til å tjene en ekstra slant med penger.

putin-depardieu-animation

President Vladimir Putin går på jobb mange timer hver eneste dag, aldri har han utnyttet sin politiske posisjon til egen vinning. Hans enorme formue som trolig er på rundt 20 milliarder dollar er tuftet på hardt arbeid, teft og litt flaks.

Han får kritikk for at hans venner har blitt rike også, vi er enige i at her har kanskje hans kommunistiske grunnholdning smittet over på privatlivet, alle skal få. Men han har ikke rundhåndet øst om med penger og offentlige kontrakter, nei hans venner har lyttet til han kloke ord gjennom en årrekke.

Putin ikke bare landsfader, men også en dyktig forretningsmann, der som sier noe annet er godhetstyranner som ikke skjønner hans ektefølte engasjement. Har du kanskje tenkt over hvorfor han har penger i skatteparadiser, han vil nemlig bare hjelpe disse landene med å komme seg opp av hengemyra og bli gode stabile demokratier med lykkelige mennesker. Så snill er Putin.

Russian Prime Minister Vladimir Putin, right, and European Commission President Jose-Manuel Barroso, left, are seen at a joint news conference after their talks in Moscow, Russia, Friday, Feb. 6, 2009. Russia and the European Union tested the troubled waters of their relationship Friday, holding the first top-level meetings since a chilling two-week cutoff of Russian gas supplies via Ukraine. (AP Photo/Alexei Druzhinin, Pool)
 (AP Photo/Alexei Druzhinin, Pool)

Putin er fantastisk, her er noen av de tingene som gjør han til den mannen han er:

 • Han er vakker og sjarmerende
 • Han liker dyr, spesielt hester og store hunder
 • Han er flink til å ri og skyte
 • Han har alltid et lurt smil på lager.
 • Han har større hender enn Donald Trump
 • Han hjelper de svake og undertrykkede verden over
 • Han tar deg I håndbak, garantert
 • Han er i prinsippet for demokrati, frihet og brorskap
 • Han var Kleopatra og Michelangelo I tidligere liv
 • Han elsker musikals og romantiske komedier
 • Han har kamerater over hele verden
 • Han skyter bare slemme dyr

 

 

1434037270_PutinB1ITAR TASS POOL AFP

 

PmAlaO0

f7.no -> adds
tabola