Musikk i alle rom

0
343
foto © Knut Anders Sørum

Alle vi som ikke har adgang lurer fra tid til annen hva som foregår på et dametoalett, det virker som om det er en arena vi menn aldri vil slippe inn i, og det med rette. Nå har litt informasjon likevel siget ut, det lages musikk der inne.

Begynnelsen på dette prosjektet startet visstnok med en tostemt spontanversjon av en Dixie Chicks låt inne på et dametoalett, på grunn av god akustikk.

foto © Knut Anders Sørum
foto © Knut Anders Sørum

Vi skal være glade for denne oppdagelsen til Ida Marie Ringerud og Nan Reneé Vasskog, for dette gjorde at de to kvinnene på toalettet bestemte seg for å invitere et herrelag av musikere for å lage musikk.

Nan/Ida &The Living Room Sessions har gitt ut en singel om å legge seg, Bedtime. Dermed, hvis man sover på soverommet, har de i løpet av kort tid vært innom de fleste rom i et hus. Regner med at kjøkkenet, gang, trapp og vinterhage er med på en av sangene når albumet kommer til høsten.

Du kan høre bandet kommer fra Toten, her er deres hjemmeside hvor du kan lese mer. Nan/Ida &The Living Room Sessions

Dette er singelen som også er tilgjengelig på Spotify og Tidal

Nan/Ida &The Living Room Sessions består av:

Nan Reneé Vasskog – vokal

Ida Marie Ringerud – vokal

Trond Augland – trommer/Perc

Jan Tore Øverstad – bass/gitar/banjo/kor

Simen Evenrud – gitar/kor

Øyvind Selmer Hoelsveen – piano/orgel/kor

Bandet sier selv om sin musikk: «Inspirert av 70-tallets musikk fra LA har Laurel Canyon smeltet sammen med Totens flatbygder i en stue på Gjøvik»

 

foto © Knut Anders Sørum
foto © Knut Anders Sørum

 

tabola

No posts to display