Der forsvant den aller siste grunnen til å kjøpe Vi Menn ut døra

0
582
Disse flotte damene i solnedgang var finalister i VI Menn piken 2017

Jeg husker onkel Finn leste Vi Menn og hadde bladene liggende ved siden av sofaen på et eget bord. Trikset når man var på besøk var å late som om man var interessert i jakt og fiske artikler, men så når ingen så bla over til bildene av Mona fra Jessheim som både var frisør og ekshibisjonist. – Hun kunne i et spennende intervju fortelle at hun var glad i voksne menn som kunne passe på henne kalde vinternetter. 

Lettkledd dame i solnedgang

Mona og alle de andre fikk standardspørsmål som «hvem vil du ta med deg til en øde øy»? og svaret var alltid gjennomsnittleseren til Vi Menn. – Nå er Vi Menn piken på vei bort og med det forsvant den aller siste grunnen til å kjøpe blekka.

Les: Formel 1 – Bedre grep og større mulighet for dueller

Lars Erik Oterhals som er redaktør og målgruppesjef for Mann i Egmont sier i en pressemelding: «Våre leserundersøkelser viser at Vi Menn-leseren ønsker at vi skal bruke våre journalistiske ressurser på å lage spennende leseropplevelser, gode reportasjer, aktualitetssaker og underholdning. Dette er våre satsningsområder, og i tråd med dette avvikler vi Vi Menn-piken».

Vi for vår del har følgende forslag, hva med å la nakne damer lage spennende leseropplevelser, gode reportasjer, aktualitetssaker og underholdning?.

Skal fases ut i løpet av 2020. -Hvordan sier pressemeldingen ingenting om, kan tenkes de tar mørkere bilder eller at det kommer i færre utgaver. – Vi vet ikke.

Vi Menn er Norges eneste ukeblad for menn med 2,4 millioner solgte eksemplarer årlig. Bladet skal fortsatt være et fristed for menn, men vi lytter til våre trofaste kjernelesere og justerer hele tiden merkevaren for å tilby leserne innhold de bryr seg om.

– Våre lesere kjenner Vi Menn som et reportasje- og aktualitetsmagasin. Reportasjer fra hele verden, avsløringer om offentlig sløsing og historiske dokumentarer er innhold som scorer svært godt i våre leserundersøkelser. Dette skal vil fortsette å levere på menn sine premisser i mange år fremover.

Les på Sporten: Manchester United legger ut beskjed før vinterens overgangsvindu

Vi Menn utgir også ut bladene Vi Menn Båt, Vi Menn Bil og Vi Menn Bobil, samt bilag om norsk og engelsk fotball. Den digitale tjenesten Vi Menn Pluss er også en del av Vi Menn-universet.

– Vårt fokus er målgruppen mann. Vi skal lage godt innhold til målgruppen der de er, enten vi møter våre brukere på print, digitale flater eller i podkast, avslutter Oterhals.

Skulle savnet etter VI Menn piken bli for stort har du alltids danske Ekstrabladet som på imponerende vis alltid klarer å vinkle inn en lettkledd eller naken dame i sine nyhetssaker i tillegg til å ha egne spesialsider.

tabola

No posts to display