onsdag, mai 5, 2021

Den glovarme arabiske vinteren

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Araberne er i ferd med å samle seg til en stor stolt nasjon, som en blomst i ørkenen vokser Den Islamske staten (IS) frem. Kickstartet av en fremsynt amerikansk president for noen år siden og vannet av oljepenger fra omkringliggende støttespillere.

Endelig skjønner vi hva President George Bush Junior ønsket å få til, demokrati og frihet bragt til araberne av villige fredselskende nasjoner. Kan hende dette var en ide som fikk sin spire på en av hans mange ferieturer til Den Saudiarabiske kongefamiliens palasser.

Verden gleder seg over at araberne endelig har skjønt hva USAs President George Bush Jr ønsket å få til. USA ledet verden med demokratiske bomber og miljøvennlige kuler til Irak

Alt vi trengte var en liten investering i frihetens navn og den arabiske verden skjønte hva de måtte gjøre, de måtte gjøre opprør. Vi ble overrasket, men glade, araberne som satt fast i middelalderen ville være med og fredsnasjonen Norge deltok, ikke bare med militære styrker, men med vår plettfrie moral og etikk. Vi skulle inn og bygge nasjoner etter at de slemme diktatorene var styrtet av folket. Han identifiserte hvem som var slemme og gikk foran som et godt eksempel.

Akkurat nå er det ca. 8 millioner mennesker som bor under den Islamske Statens beskyttelse i områder som tidligere var 3 til 4 land. Det er som når man kjøper iskrem på en varm sommerdag, man tar litt av hvert. Mannen alle ser opp til er kalifen Abu Bakr al-Baghdadi, han begynner nå å bli såpass tøff i trynet at han dukker opp rett som det er på ulike steder hvor han velsigner og taler til massene, sine masser.

Egypts tidligere og nå døde president Hosni Mubarak er frikjent for korrupsjon sammen med flere nære medarbeidere.  En ankedomstol i Egypt har trukket tiltalen mot ham for medvirkning til drap på demonstranter i 2011, en demonstrasjonsbølge som første til at han måtte trekke seg og hvor nesten 900 mennesker ble drept. Opprinnelig ble Mubarak dømt til livstid i fengsel og hvis ikke han hadde død og straffen ble kort ville han nå kunne flyttet hjem. Det er imponerende å klare å bygge en personlig formue på 400 milliarder kroner samtidig som man styrer landet. Det vitner om hardt arbeid og businessteft.

Den Islamske staten ISIS (IS) har fått fotfeste i Egypt gjennom at gruppen Ansar Beit al-Maqdis for noen dager siden erklærte at de nå var ekstreme nok til å kunne bidra positivt.

Nigeria er på svært få områder et foregangsland. De har en terrororganisasjonen Boko Haram som har gitt ekstra gass under ledelse Abu Bakar Shekau.  Boko Haram har tatt over store områder nord i Nigeria og har erklært seg som en del av Det Islamske Kalifatet.  Dermed er det enda et landområde med på listen til IS. Boko Haram står ikke tilbake for noen når det gjelder drap og massakre, ei heller kidnapping av skolejenter.

Og støtteerklæringene hagler inn ikke bare fra afrikanske land, men grupper i en rekke land. På Filippinene har den islamistiske kampgruppen Abu Sayyaf erklært sin støtte til IS, grupper i Algerie, Indonesia Tunisia, Yemen, Afghanistan, Pakistan og India, det samme. Flere tusen europeere inkludert nordmenn drar ned for å krige.  Rike arabere over hele verden sender penger, mens oljerike nasjoner i beste fall ser mellom fingrene på det som skjer.

Noen tenker sikkert, men ikke alle arabere er like, sunni og shiha går ikke så bra sammen og ikke kristne arabere heller. Men frykt ikke det finnes ingen bedre motivasjon til å rette litt på pleddet og endre tro en gode hersketeknikker fra middelalderen. Se bare for vellykket det var for Norge og resten av Europa da vi ble kristne, det tok bare ca. 1000 år før v ble opplyste igjen og det er en kort tid hvis man ser litt stort på det.

Jeg vil foreta en ny folketelling og grensedragning i den Islamske Nasjonen, unnskyld Kalifatet om et par mnd.

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This