De 5 beste komediene med Meg Ryan

0
49
Meg Ryan

I anledning Meg Ryans tilbakevending til skuespill etter en 8-års pause og den kommende premieren på hennes nye film «What Happen Later», minner vi deg om fem kultfilmer med skuespillerinnen.

Selv om Meg Ryan aldri planla en filmkarriere og kom over sin første rollebesetning ved et uhell, ga påfølgende produksjoner henne tittelen dronningen av romantiske komedier. Her er titlene vi anser som de beste.

Da Harry møtte Sally

En av de mest kjente romantiske komediene i historien. Harry Burns (Billy Crystal) og Sally Albright (Meg Ryan) møtes rett etter endt utdanning, men deres veier skiller seg kort tid etter. Etter fem år møtes de ved et uhell på et fly. Den første motviljen går sakte over i vennskap. De hjelper begge hverandre i vanskelige tider, deler gledene og bekymringene sine, og snakker om deres påfølgende forhold. Etter mange øyeblikk tilbrakt sammen, blir Harry og Sally nære, men det er vanskelig for dem å si om de fortsatt bare er venner eller om de har noe mer til felles.

Søvnløs i Seattle

Under et juleradioprogram ringer åtte år gamle Jonah studioet og ber om hjelp til å finne en ny partner til faren sin. Gutten mistet nylig moren sin, og nå er han bekymret for faren, Sam (Tom Hanks), som har falt i fortvilelse etter at kona døde. På sønnens oppfordring forteller mannen historien om sin store kjærlighet. Tusenvis av kvinner svarer på sendingen. Blant dem er Annie Reed (Meg Ryan), som, grepet av Sams tilståelser, bestemmer seg for å møte ham.

Fransk kyss

Kates forlovede drar på forretningsreise til Paris. Der innleder han en affære med Juliette, som han blir hodestups forelsket i. Mannen bestemmer seg for å bli permanent i Frankrike og avbryter forlovelsen. Fast bestemt Kate (Meg Ryan) bestemmer seg for å kjempe for forholdet sitt og drar over havet for å få Charlie tilbake. Mens hun reiser møter hun en mystisk franskmann, Luc (Kevin Kline). En fremmed hjelper en kvinne, og felles eventyr bringer fremmede nærmere hverandre. Et klassisk plot av en romantisk komedie med et fenomenalt Paris i bakgrunnen.

Du har fått post

Etter suksessen med «Sleepless In Seattle» ble Meg Ryan og Tom Hanks gjenforent på skjermen i Nora Ephrons neste komedie. Kathleen eier en liten bokhandel. Dessverre, når Joe Fox sin forlagssalong åpner i området, er lokalene truet av nedleggelse. Samtidig starter kvinnen en korrespondanse med en fremmed fra Internett. Kathleen deler alle problemene sine med ham, og deres bekjentskap blir til vennskap og til og med forelskelse. En dag bestemmer de seg for å møtes. «You’ve Got Mail» er en situasjonsmessig humoristisk skildring av et nettvennskap fra før Facebook-tiden.

Forspill til et kyss

Når du gifter deg med noen, lover du å elske dem til døden, uansett hva som måtte skje. Men ingen forventer at troskapsprøven vil finne sted rett etter å ha sagt det sakramentale JA. Peter (Alec Baldwin) og Rita (Meg Ryan) skal gifte seg. Plutselig, rett etter seremonien, dukker en mystisk, eldre mann (Sidney Walker) opp og ber om tillatelse til å kysse bruden. Det er et kyss som sender unge elskere på en uventet reise de aldri vil glemme.

Les: Det blir ingen «Tilbake til fremtiden 4» med Michael J. Fox

tabola

No posts to display