Det blir ingen «Tilbake til fremtiden 4» med Michael J. Fox

0
165

Michael J. Fox er imot å fortsette å melke «Back to the Future» filmene.

I det siste intervjuet til Variety innrømmer Michael J. Fox at det var snakk om det, men prosjektet ble aldri realisert, noe han er veldig glad for.

Les: Sir Michael Caine har bestemt seg for å slutte som skuespiller


Michael J. Fox satte en stopper for ideen om å vende tilbake til verdenen til «Back to the Future» og lage enda en film i serien.

Skuespilleren som akkurat har vært medvirkende i dokumentaren «Still: A Michael J. Fox Movie». (Vi oppfordrer deg til å se den)

Michael J. Fox fikk verdensberømmelse over natten da han spilte hovedrollen i kulten «Back to the Future». Ideen hadde to kapitler og Michael J. Fox er i dag en levende Hollywood-legende. Selv om det er mindre og mindre av ham på skjermen på grunn av Parkinsons sykdom, som skuespilleren har lidd av i over 30 år, og han innrømmer at sykdommen har vunnet over ham den siste tiden.

Selv om Michael J. Fox er en fan av trilogien, mener han at den var så godt utført at det ikke er noen andre som nå kunne lage en like utmerket oppfølger.

Les på Sporten: Den tidligere Premier League-stjerna Zaha blir pepret med idiotiske spørsmål etter seieren mot Man United

-Jeg tror Rob og Bob var veldig smarte med det. Jeg tror ikke det krever en omstart. Skal du forklare noe? Kan du finne en bedre måte å fortelle historien på? Jeg tviler på det, sa skuespilleren.

Trilogien kan ikke få en fjerde del, i hvert fall ikke med Michael J. Fox. Skuespilleren sa at hvis regissør Robert Zemeckis og hans medforfatter Bob Gale hadde tenkt på et fjerde kapittel av historien, ville han mest sannsynlig ikke vært i stand til å delta i det.

-Jeg er sikker på at noen har tenkt på det, men jeg var i de tidlige stadiene av Parkinson på den tiden, så jeg vet ikke om jeg vil gjøre det. Rett etter at del tre gjorde det bra, kan det ha vært samtaler om det, men jeg ble aldri involvert i dem», konkluderte Michael J. Fox.

tabola

No posts to display