DD Liten tiss

0
118

Nå har dørvakter og meglere enda en mulighet for å vise at de får lønn til tross for elendige resultater på skolen. Neste år kan du kjøpe spesial skilter med ditt navn, eller budskap, hva du vil egentlig.

KrFs stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan bekreftet overfor Dagsrevyen torsdag at Transport- kommunikasjonskomiteen på Stortinget har fattet et vedtak som gjør at det norske folk neste år kan betale for å få akkurat det navnet de ønsker å registeringsskiltet på bilen sin.  Og med en enstemmig komité betyr det at det blir vedtatt også i plenum 16 desember.

Dette er selvfølgelig den viktigste saken på stortinget i år og selv om spenningen nå er utløst skal det blir godt å få det vedtatt, svenskene har tross alt hatt denne muligheten for penisforlengelse i over 20 år.

Prisen for spesialskilt er ca. 6 000 kroner i Sverige og prisen vil være omtrent det samme her på berget. Selv har jeg tenkt å kjøpe PP 76162 som for øvrig er det nummer jeg har på bilen i dag. (Egentlig hadde, for den ble stjålet midt på dagen i Oslo sentrum).

Det kommer til å ta litt tid før systemet har satt seg så selv om det blir vedtatt nå må du vente til våren før du kan bestille ditt zen bilskilt. Andre viktige saker står i kø, blant annet systemet for å ta penger fra poser og gi til de 5 rikeste i landet. Husk mange bekker små.

Til de som lurer et vanlig skilt koster noen hundrelapper.

tabola

No posts to display