fredag, desember 11, 2020

DD Liten tiss

Må lese

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Nå har dørvakter og meglere enda en mulighet for å vise at de får lønn til tross for elendige resultater på skolen. Neste år kan du kjøpe spesial skilter med ditt navn, eller budskap, hva du vil egentlig.

KrFs stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan bekreftet overfor Dagsrevyen torsdag at Transport- kommunikasjonskomiteen på Stortinget har fattet et vedtak som gjør at det norske folk neste år kan betale for å få akkurat det navnet de ønsker å registeringsskiltet på bilen sin.  Og med en enstemmig komité betyr det at det blir vedtatt også i plenum 16 desember.

Dette er selvfølgelig den viktigste saken på stortinget i år og selv om spenningen nå er utløst skal det blir godt å få det vedtatt, svenskene har tross alt hatt denne muligheten for penisforlengelse i over 20 år.

Prisen for spesialskilt er ca. 6 000 kroner i Sverige og prisen vil være omtrent det samme her på berget. Selv har jeg tenkt å kjøpe PP 76162 som for øvrig er det nummer jeg har på bilen i dag. (Egentlig hadde, for den ble stjålet midt på dagen i Oslo sentrum).

Det kommer til å ta litt tid før systemet har satt seg så selv om det blir vedtatt nå må du vente til våren før du kan bestille ditt zen bilskilt. Andre viktige saker står i kø, blant annet systemet for å ta penger fra poser og gi til de 5 rikeste i landet. Husk mange bekker små.

Til de som lurer et vanlig skilt koster noen hundrelapper.

- Advertisement -

Siste nytt

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år gammel av hjerteattakk. Den argentinske...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

More Articles Like This