Daily Mail: Halverer prisen for å dumpe Manchester United-spiller

0
406
Sir Jim Ratcliffe går hardt til verks. (foto: Manchester United, x)

Manchester United står foran store utskiftinger. Ratcliffe er formelt på plass som deleier og ansvarlig for den sportslige delen av United-butikken, store endringer gjøres i ledelsen, til sommeren er det troppens tur. Ifølge ESPN kan opp mot 11 spillere være på vei ut, nå meldes det at salgs-terskelen for en av spillerne som har slitt mest de to siste sesongene, senkes drastisk.

Forrige uke meldte Daily Mail Oscar Bobb var tett på forlengelse hos City, på mandag kom bekreftelsen. Nå melder det engelske mediet at Manchester United åpner opp for et solid priskutt på en av klubbens største investeringer.

LES: Manchester United-trioen Solskjær digget som trener

Sommeren 2022 strakk klubben seg lengre enn langt for å gi Erik ten Hag sin favoritt hos Ajax, Antony. Da Ole Gunnar Solskjær var på vakt, vurderte United-speiderne den brasilianske spilleren til en markedspris på rundt 25 millioner pund, året etter betalte United rundt 86 millioner pund for spilleren.

24-åringen har noen unike dribleraid på kanten, men som altfor ofte ender med at han mister, eller blir fratatt ballen før Manchester United kan få uttelling. Ifølge Daily Mail åpner United, med Ratcliffe ved rattet, for bud på Antony i sommer.

Så hva krever en klubb for spilleren til godt over milliarden med 9 scoringer og 4 assists på 70 kamper? Daily Mail hevder Manchester United senker kravet til rundt 40 millioner pund, halvparten av det klubben selv betalte. Det skal ikke være noen tvil om at neste sesong starter uten Antony.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Manchester United

SPORTEN: Det lukter spektakulær gjenforening på Philippe Coutinho

tabola

No posts to display