Paul Pogba er ferdig

0
431
Paul Pogba fikk sin dom. (foto: Juventus)

Vi digget Paul Pogba da han var på topp på kamparenaen, problemet er at det skjedde så altfor sjelden. Hos Manchester United pisket den nå avdøde agent Mino Raiola opp stemningen for klienten sin. Pogba bidro selv med sitt, det betød en kontinuerlig konflikt med Man United-supporterne som var lei av å høre klubbens dyreste og mest underpresterende spiller hele tiden truet med exit. Alt skulle bedre seg etter overgangen til Juventus sommeren 2022, det viste seg å bli verre, så mye verre.

Ute med skade fra start, ute av stand til å jobbe for gigantlønna hos Serie A-klubben. Så kom testen som avslørte at Pogba hadde dopet seg.

LES: Daily Mail: Halverer prisen for å dumpe Manchester United-spiller

Karrieren til det som i sin tid var verdens dyreste fotballspiller er over. Paul Pogba har fått dommen etter å ha testet positivt for doping i august i fjor.

Den 30 år gamle franske superstjernen testet positivt etter Juventus sitt møte med Udinese i Serie A. Et par måneder senere viste b-testen samme resultat.

Aktor ved det italienske antidopingbyrået ba om om maksimumsstraffen: fire års utestengelse. Og slik blir det.

SPORTEN: Sky Sports: Må knuse overgangsrekord for å sikre seg verdens mest ettertraktede trener

Torsdag melder flere italienske medier, inkludert La Repubblica, at Pogbas suspensjon er satt til fire år. Dermed får ikke stjernen spille fotball før tidligst i 2028. Det er ikke mange som tror franskmannen returnerer til toppfotballen etter dette.

En trist og tragisk historie for spilleren som løftet VM-trofeet for bare seks år siden.

Alt du trenger å vite: Napoli – Juventus

tabola

No posts to display