søndag, mars 7, 2021

Dagbladet flytter til gokk

Må lese

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Da menneskene som i en årrekke har gitt deg små pauser i en ellers travel hverdag med glansede magasiner som Se og Hør og Kvinner og Klær kjøpte Dagbladet fra Heyerdahl var de fleste klar over at det ville bli forandringer.

Aller gruppen som nå eier Dagbladet holder på å bygge et stort bygg mitt på et jorde halvveis til Gardemoen og der skjer det ikke mye som det er verdt å rapportere om. 92 % av journalistene synes det er for langt av sted både i forhold til offentlige institusjoner, nyhets pulsen og sladder som skjer i byens vannhull.

Men nå har styret i Dagbladet vedtatt at de skal flytte fra Havnelageret i Oslo sentrum til Hasle utenfor Oslo sentrum, dette bekrefter administrerende direktør Tore Stangebye i Dagbladet.

Størsteparten av de ansatte er negative eller svært negative til flyttingen, og redaksjonsklubben i avisen mener flyttingen vil svekke avisen i konkurransen med VG, NRK, TV 2 og Aftenposten (og F7 red ann.)

Omtrent samtidig som Dagbladet flytter til Gokk, har Gunnar Stavrum sjefen i Nettavisen fortalt verden at nå har de råd til å flytte hjem, til gaten som er alle avisers mor, Akersgaten. Nettavisen holder nå til i slitne lokaler ikke så langt fra Securitas på Oslo øst.

For de spesielt interesserte kan vi også informere om flytting, vi har flyttet fra Asker (en liten landsby utenfor Oslo i retning Kristiansand), inn til Møllergata, smak mitt i Oslo! Der det skjer.

Dagbladet flyttet fra Akersgaten til Havnelageret i pinsen 2008 og vil laste opp i traktorene i løpet av 2015. Vi synes det er flott med en avis som dyrker sin egen mat.

 

Dagbladets flyttebil rygger på plass til nytt hovedkontor
Dagbladets flyttebil rygger på plass til nytt hovedkontor

- Advertisement -

Siste nytt

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

More Articles Like This