Cristiano Ronaldos nye hotell åpner mandag

0
326

Pestana CR7 Gran Via Madrid åpner dørene mandag 7. juni. Det er Cristiano Ronaldos nye hotell i Madrid, et luksuriøst hotell som vil ha 168 rom fordelt på 10 etasjer.

Tidligere Real Madrid og nå Juventus-spiller Cristiano Ronaldo er klar til å åpne hotell på Gran Via i Madrid. – Det sammenfaller med løftede restriksjoner i Madrid i et forsøk på å øke turismen og hotellsektoren.

Les: Salvatore Garau selger usynlig kunstverk for masse penger

Pestana CR7 Gran Via Madrid er en del av merkevaren Pestana CR7, et forhold mellom Pestana Hotel Group (det største hotellselskapet i Portugal) og Cristiano Ronaldo. Han har allerede hoteller på Madeira og Lisboa og vil snart også ha i New York og Marrakech.

Ligger på Gran Via 29 i Madrid, vil det være det første hotellet under merkevaren Pestana CR7 Lifestyle Hotels som åpnes utenfor Portugal. Etter vellykkede åpninger i Lisboa og Madeira åpner de nå i den spanske hovedstaden. Det er allerede et Pestana-hotell i Madrid på Plaza Mayor.

Det nye hotellet vil okkupere en bygning som dateres tilbake til 1923, og etter 13 millioner euro i investering vil det ha 168 rom fordelt på 10 etasjer. To av dem vil være viet til en barterrasse og solarium med svømmebasseng, sa selskapet i en uttalelse.

Les på Sporten: Ronaldo forhandler om overgangen som vil gi oss verdens råeste angrepstrio!

I tillegg vil Planta 9 CR7, som vil være åpen for publikum, kan du prøve all hotellets mat. Du kan ta en pizza laget av kokken Mauro Soggiu, en sportsbar hvor du kan spille bordfotball eller se en kamp, ​​og du vil også kunne gå på taket og ta en titt på byen Madrid.

tabola

No posts to display