Salvatore Garau selger usynlig kunstverk for masse penger

0
424
Her ser du et usynlig kunstverk solgt for bøtter med cash

Det er fantastisk å se for en som har en billedhugger til far (Harald Oredam) at det finnes kunstnere som lager kunstverk man ikke trenger en gaffeltruck for å ta med seg hjem.

Det eneste man trenger å gjøre er å ta frem eventyrbrillene og vipps så er kunstverket der du måtte ønske.

Les: Vilnius, Litauen bygget en ‘portal’ til en annen by

Den italienske kunstneren Salvatore Garau auksjonerte bort kunstverket «Lo sono» som betyr «Jeg er». – En heldig vinner fikk tilslaget på 14 820 euro.

Selger usynlig kunst for 14 820 euro
Italiensk kunstner har solgt et usynlig kunstverk for nesten 15 000 euro. Det er ikke ‘ingenting’, argumenterer han

Den 67 år gamle kunstneren er strålende fornøyd over salget og er krystallklar på at han ikke har «solgt ingenting».

Kunstverket ble lagt ut for salg på det italienske auksjonshuset Art-Rite, hvor det ble verdsatt til mellom 6000 og 9000 euro. – stor interesse brakte prisen langt over deres estimat.

Verket kalles ‘lo sono’, som betyr ‘jeg er’. Det beskrives som en immateriell skulptur som skal plasseres i en privat bolig på et sted der den kan stå fritt. Arbeidet krever et område som måler omtrent 150×150 centimeter og er ledsaget av et ekthetsbevis signert av Salvatore Garau selv.

Les på Popidol: ZAPPA

Han hevder at dette ikke er annet enn et vakuum.

  • Vakuumet er ingenting annet enn et rom fullt av energi, og selv om vi tømmer det og det ikke er noe igjen, har det ‘ingenting’ en vekt, ifølge Heisenbergs usikkerhetsprinsipp.
  • Derfor har den Energi som kondenseres og omdannes til partikler – det vil si for oss, sier Salvatore Garau ifølge spanske medier as.com.

Ifølge Newsweek er det ikke første gang den fantasifulle kunstneren skaper et usynlig kunstverk.

I mai stilte han ut ‘Buddha in contemplazione’ – ‘Buddha in contemplation’ – på Piazza della Scala i Milano. Da la han ut en video av arbeidet på Instagram.

tabola

No posts to display