Budstikka lanserer Botrend med interiør og bolignyheter

0
150

Ideen er enkel, det bygges mye flott i Asker og Bærum og legges ned mye innsats i å skape det perfekte hjem. Akkurat hva det er varierer selvsagt, det er noe av årsaken til at det er spennende å lese om. I området, spesielt hvis du regner med stor Oslo, bor det mange arkitekter, designere og andre mennesker i kreative yrker som har en annen tilnærming til det å bo.

Ikke bare eksistere, men leve

Nettstedet skal inspirere, gi praktiske råd og holde det oppdatert om hva som rører seg i boligmarkedet. I mange år har Budstikka skrevet om disse temaene, dette sammen med den interessen de har fått ligger bak ønsket om å prioritere interiør og bolig til et eget magasin.

Her er noen av overskriftene i Botrend

  • Arkitekttegnet bolig gikk én million over takst, Se interiørdetaljene fra 1961 her.
  • Årstid avgjør rett tid for boligsalg
  • Halloween på jordet
  • Spenstig hus på stramt budsjett
  • Ga rundt 20 millioner kroner for luksusbolig, den tekniske Nesøya-boligen er solgt.
  • LAMA-gründernes funkisdrøm, bli med hjem til Lars og Marianne Kollerøs.

Avisen har satt sammen et eget team med erfaring og interesse for interiør og bolig, det er journalistene Elin Reffhaug Craig og Sofie Dege Dimmen, og prosjektleder Dag Otter Johansen. Selve tjenesten er utviklet i samarbeid med Innocode.

Dag Otter Johansen forteller at nettopp leserinteresse er bakgrunnen for nysatsingen.

Vi vet at det er stor interesse for å lese om boligmarkedet, interiør og arkitektur i Asker og Bærum. Vi tror det henger sammen med at folk i vårt område investerer mye i boligen sin, ikke bare i kjøp av boligen, men også hvordan den fremstår, både utvendig og innvendig:Dag Otter Johansen

«Budstikka har lenge skrevet mye om unge designtalenter og interiørtrender, og har vist frem mye spennende arkitektur. Derfor er det en glede å kunne vie enda større oppmerksomhet til dette feltet med et eget nettsted» mener Dege Dimmen.

Hun understreker at innholdet også skal favne om rene bolignyheter, som pris- og salgsutvikling, byggeprosjekter og stedsutvikling – for hele Stor-Oslo.

«I vårt område skjer det mye på bolig- og eiendomsmarkedet, med stadig nye prosjekter og utbygginger. Dette er et felt der Botrend skal gi leserne siste nytt», sier Reffhaug Craig til Budstikka

Her finner du Botrend på Facebook: Botrend

Botrend

tabola

No posts to display