Adele: Sorry det tok så lang tid

0
330

Det har vært lenge å vente for fansen til Adele, men nå kommer det et nytt album. Datoen er 20 november og tittelen er «25». I forbindelse med utgivelsen har hun lagt ut et brev på sine sider hvor hun forteller åpent om hvordan hun har blitt den hun er. Det har vært en prosess, men nå har hun kommet igjennom og er fornøyd med livet sitt.

Er ferdig med å ønske meg bort fra det livet jeg har

Som alle Adele fans og sikker mange andre er klar over handlet det forrige albumet om brudd, tapt kjærlighet og kjærlighetssorg. Det ble det både Gramy og millioner i platesalg av. Det er faktisk snart 5 år siden forrige album som het «21» kom. Det navnet hadde samme grunn som albumet som kommer i November («25»), nemlig det var et viktig år for hun hvor mye skjedde.

Med over 20 millioner solgte album kunne hun slappet av og tatt det med ro, mange trodde det var det som skjedde med Adele i og med at det tok så lang tid med et nytt album. Men hun måtte bare finne seg selv først.

Helt stille har det ikke vært i «pausen» har hun laget musikken til James Bonds Skyfall som også ble en gigantisk suksess.

I dag ble singelen Hello lansert

Her ser du den lange videoen som naturlig nok starter med en telefonsamtale.

 

Det tok noen med veldig mye fritid kort tid å komme opp med ideen å kombinere Lionel ringer Adele og sier Hello: Klippet tar bare 11 sekunder.

tabola

No posts to display