onsdag, mai 5, 2021

BitTorrent vil bli streite

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Den nærmeste sammenligningen på det fildelingsprotokollen BitTorrent nå prøver å gjøre er gudfar Michael Corleones ønske om å gjøre familien legitim og slutte med kriminell virksomhet. De har i motsetning til Pirat Bay og andre fildelingssteder kun gitt verktøyene og ikke selve markedsplassen for deling, det er årsaken til at ikke hele gjengen sitter i fengsel.

Nå som de vil slutte med ulovlighetene har i gjennom de siste årene gjort endringer i legitim retning og stengt ute sine verste lovbrytere og begynt å inngå rettighetsavtaler og lansert en betalingstjeneste.

Lenge var det slik at hvis du hadde lastet ned BitTorrent på maskinen din og noe gikk galt kunne forsikringsselskapet nekte å betale ut for reparasjon eller ny PC.

BitTorrent vil bli en kommersiell markedsplass for lovlig fildeling og har ved å lansere en egen original internettserie tatt et stort skritt i den retningen.

Det er selvfølgelig en Science Fiction serie de ønsker å servere, navnet er Children of the Machine og handlingen er lagt til år 2031. Det er en trist tilværelse for mennesker da, hvor androider har tatt over samfunnet.

BitTorerrent sin Bundle tjeneste er det som skal være verktøyet for prosjektet som førøvrig også ble benyttet av Thon Yorke vokalisten i Radiohead sitt soloprosjekt.

Marco Weber sier han valgte denne distribusjonsformen på grunn av målgruppen til serien som naturlig nok er unge gutter og de er vant til teknologien. .

Den første sesongen av serien, som skal bestå av åtte episoder, vil bli tilgjengelig gratis for dem som godtar reklame, og uten reklame må du ut med 5 dollar for hele sesongen. Pilotepisoden blir også gratis.

De er ikke satt dato for lansering enda, men det blir til neste høst. Det er ikke sluppet noe mer informasjon hverken og handling eller hvem som ellers skal være med. Den informasjonen får vi regne med at kommer i biter frem mot lansering.

 

children

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This