Bikinibabes i skiløypene

0
541
Ex On The Beach Afterski Foto: Discovery

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand og badeliv.

–  Man trenger ikke nødvendigvis palmer og bølgeskvulp for å sette følelsene i sving, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery.

Les på Popidol: Fotballklubben Skeid arver flere titalls millioner av Porno Hagen

På grunn av at koronapandemien gjør det vanskelig, for ikke å si umulig å filme Ex On The Beach på en varm strand i Syden, går Discovery helt den andre veien og lover kulde og mørke i den nyeeste sesongen, som har fått tilnavnet Afterski.

Ex on The Beach  Afterski blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksushytte i Norge for å feste, flørte og date. Men gammel moro lurer i fjellheimen, og deltakernes eks-kjærester suser én etter én ned nysnøen for å kræsje afterski-festen. Noen er ute etter hevn, andre søker ny gnist i gamle følelser – felles for dem alle er at de ikke går av veien for litt drama. 

–  Man trenger ikke nødvendigvis palmer og bølgeskvulp for å sette følelsene i sving, og med Ex on The Beach Afterski kommer vi til å vise at man faktisk ikke trenger stranda for å lage strand-reality, heller. Dette blir en sesong blotta for superundertøy, men proppfull av fartsfylte dates og nye vrier fra den fryktede padden. Om det blir snøballkrig eller engler i snøen vi til slutt får se, vil tiden vise, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery.

Her er deltagerne i Ex On The Beach Afterski

De første åtte deltakerne inn i villaen i Hemsedal er alle godt etablerte realitydeltakere; Ulrik Giske, Monica Gausdal, Victoria Øren Hammer, Johannes Magnussen, Yasmine San Miguel, Helene Hima, Marius Hammer og Mario Riera. 

Her er de resterende deltakerne i Ex on The Beach Afterski:

Bettina Buchanan: 25 år, Stockholm.
Marius Forodden: 22 år, Oslo.
Caroline Nitter: 22 år. Tromsø/Oslo.
Andreas Østerøy: 24 år., Lillesand/Oslo.
Jonas Olofsson: 28 år, Oslo.
Cristian Brennhovd: 21 år, Oslo.
Karoline Holm: 24 år, Oslo.
Marielle Trældal: 22 år, Tromsø.
Nathan Lamont: 24 år, Skjetten.
Martine Baardseng: 24 år, Oslo.
Pierre Louis: 27 år, Oslo.

Ex on The Beach Afterski har premiere på strømmetjenesten discovery+ 25. februar. Nye episoder hver tirsdag og torsdag.

Kilde: Discovery

Se også: Bli med og seil med NRK i sommer

tabola

No posts to display