Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

0
146

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken i den skotske storklubben Celtic. – Eller som det offisielt heter, han valgte å trekke seg!.

Rangers manager Steven Gerrard er ikke overrasket over at Neil Lennon har valgt å trekke seg. Celtic som pleier å hente hjem mesterskapet ligger nå 18 poeng bak serieleder og vinner Rangers.

www.betbind.com

Steven Gerrard kommenterer det som har skjedd og sier til Daily Record han ikke er spesielt overrasket: «Jeg kan ikke si, jeg er overrasket over alt som har skjedd der borte» – Men det gir meg selvfølgelig ingen personlig tilfredshet å se slike nyheter skje med Neil eller noen annen leder. Jeg ønsker ham alt godt i fremtiden».

Jeg fikk vite det først i morges, men fokuset for meg er selvfølgelig på kampen i morgen»

Les på Sporten: ESPN: Mourinho dumper forsvarspiller til sommeren

tabola

No posts to display