Beckham i ferd med signere Manchester United-stjerne

0
418
On a roll! (foto: Manchester United)

David Beckham lovet i 2018 hele verden at superstjernene ville trekke til MLS og den nyetablerte klubben i Miami. Det begynte svært tamt, som ligaens svakeste klubb uten et navn på spillere vi i Europa ville kjenne igjen. Med Lionel Messi-signeringen i 2023 endret alt seg.

Lite overrasker oss når David Beckham og Inter Miami-gjengen tar frem den økonomiske kreativiteten i samarbeid med sponsorer og MLS. Messi, Busquets, Alba og nå også Luis Suarez. Vi blir derfor heller ikke overrasket hvis en tidligere Real Madrid-gigant og Mancheste United-stjerne hentes inn for å lede midtforsvaret.

LES: L’Equipe: 1,1 milliarder holdes tilbake

Inter Miami har endelig skapt resultater i ligaen og troner øverste på MLS-tabellen, Eastern Conference med 41 poeng på 20 seriekamper. Det er likevel en klar utfordring med forsvarsspillet, der for mange baller finner veien til – og bak – Inter Miamis keeper.

Rapahel Varane er ferdig med Manchester United, der kontrakten løper ut om en uke. Både Daiily Mail og The Mirror hevder det går mot signering med Inter Miami.

Alt du trenger å vite: Skottland – Ungarn

Varane i midtforsvaret. Alba på venstresiden. Busquets på midtbanen. Messi og Suarez på topp. Vi mangler ord hvis Beckham lander dette.

SPORTEN: Klubbpresident har alt annet enn gitt opp Mason Greenwood

tabola

No posts to display