Gladiator 2 vil inneholde noen av de «største actionsekvensene som noen gang vist i en film»

0
115
Pedro Pascal

Heldigvis (etter min mening) har de ikke laget en historie om tiden før den første Gladiator filmen som lenge var ideen, men heller en fortsettelse.I Gladiator 2 følger vi Lucius, sønnen til Maximus kjærlighet Lucilla, etter Maximus død.

Etter tjue år med mislykkede forsøk, har regissør Ridley Scott endelig Gladiator 2, og han går for fullt med denne vanvittige rollebesetningen. Vi har Paul Mescal, Joseph Quinn, Barry Keoghan, Denzel Washington, og ingen ringere enn Pedro Pascal,

Gladiator 2 blir et epos «vel verdt ventetiden» ifølge Paramount. – Vi tror det blir årets storfilm.

Les på Sporten: Kan sende så mange advokater de gidder, kommer ikke til å betale 1,1 milliarder

På 2024 CineEurope-messen i Barcelona på onsdag, og lover mer action enn de fleste fans kan klare.

Det er «vel verdt ventetiden,» sa lederne til ventende presse, og kunngjorde at filmens utgivelsesdato var flyttet frem en uke til 15. november internasjonalt.

Naturligvis er det bare én måte å hedre Ridley Scotts retur til antikkens Roma etter nesten 25 år… med en gigantisk falsk pappcolosseum som ønsket seerne velkommen til auditoriet.

Og med en rekke romerske legionærer langs teatret, ertet Paramount-sjef Mark Viane at utgivelsen ville inneholde de «største actionsekvensene som noen gang er satt på film».

Det kommer dager etter at den tidligere Gladiator-stjernen Russel Crowe innrømmet at ideen om en oppfølger gjorde ham «litt ukomfortabel».

Når han snakket med på den amerikanske podcasten Kyle Meredith With …, innrømmet Crowe: «Jeg er litt ukomfortabel, det faktum at de lager en til, vet du?

«Fordi selvfølgelig er jeg død, og jeg har ikke noe å si om hva som blir gjort.»

Les: Bob Odenkirk er bekreftet til oppfølgeren av kultfavoritten «Nobody»

Mescal skal spille hovedrollen som barnebarnet til Richard Harriss keiser Marcus Aurelius og markerer en fortsettelse av den første filmen.

Den så keiseren drept av sønnen sin, spilt av Joaquin Phoenix, med oppfølgeren satt til å se Connie Nielsen og Derek Jacobi gjenoppta rollene sine som henholdsvis Lucilla og senator Gracchus.

Det vil også se Joseph Quinn tre inn i rollen som keiser Caracalla, og Pedro Pascal kommer inn på arenaen som en tidligere militærsjef.

Mescal søkte etter den nye rollen etter at Scott fikk et glimt av talentet sitt etter å ha sett på Normal People.

Vel, det er en lettelse. Han er tross alt menneske.

«Kan jeg se Paul Mescal være like stor som Russell Crowe? Helt klart,» ble Scott spurt av Total Film i oktober 2023.

«Jeg så på Normal People. Det er ikke min type show, men jeg så fire episoder på rad – bom, bom, bom. Jeg tenkte: ‘Hvem i helvete er denne Paul Mescal?’» innrømmet Scott.

«Og så så jeg hele serien. Og så, plutselig, kom Gladiator 2 opp fordi manuset fungerte ganske bra. Og jeg fortsatte å tenke på Paul. Og det var det.»

Gladiator 2 kommer på kino 15. november.

tabola

No posts to display