L’Equipe: 1,1 milliarder holdes tilbake

0
235
Kylian Mbappe da han skjønner det er noe galt med nesen.

Verdens tredje beste spiller har lagt en mildt sagt kaotisk sesong bak seg. Godt inne i nok en opprivende exit-prosess og henvisning til benken på kampdag den siste måneden har vist bruddet mellom klubb og spiller ikke har vært en happy ending. Nå kommer det mer gruff.

Da exiten fra PSG endelig var et faktum for Kylian Mbappé, kom den franske spilleren med sin versjon av det som hadde skjedd det siste året. Her kom ikke PSG-bossene noe spesielt godt ut. Nå viser det seg at denne historien er langt fra over.

LES: Verdens dyreste keeper ber om plass på benken

Mens Real Madrid-ledelsen er mest opptatt av om nesebruddet i EM vil ødelegge presentasjonen av Mbappé som Real-spiller og utsette debuten i La Liga, jobber 25-åringens overbetalte advokater intenst for å hente over en milliard kroner fra PSG-kassa.

Ifølge L’Equipe skylder PSG rundt 100 millioner euro i ubetalte lønninger og bonuser, der Mbappé har satt advokatene sine på saken. En talsmann fra PSG bekrefter til den franske avisen at det pågår forhandlinger, men forteller ikke mer utover dette. Mbappé er fortsatt på lønningslista til PSG frem til 30. juni, så Ligue 1-klubben skal ha frem til da å hoste opp pengene.

SPORTEN: Arsenal mister enda et fremtidshåp på grunn av fokuset på superstjerner fremfor egne talenter

Med bare en uke igjen, høres dette ut som pengene ikke kommer til å slippes uten kamp.

tabola

No posts to display