Beckham gjør det igjen – ny spektakulær gjenforening for Messi!

0
3
On a roll! (foto: Manchester United)

For ikke så altfor mange år siden sto David Beckham uten stjernesigneringene han hadde lovet da Inter Miami ble etablert i 2018. Det engelske fotballikonet var i flørt med Neymar og flere giganter, men det så ut til å bli med flørten. Så løsnet alt da den største av dem alle valgte Beckham og Miami. Nå er vi inne i en fase, treffende beskrevet som ketchupflaske-effekten.

Sergio Busquets. Jordi Alba. Luis Suarez. Trioen har latt seg rive med av muligheten til å ta en siste dans med Barcelona-kompis Lionel Messi. David Beckham visste godt hva han gjorde da han siktet seg inn mot den ene signaturen, signaturen med historiens beste spiller. Etter dette har en håndfull av de største stjernene i europeisk fotball trukket til Miami, det samme med unge talenter som vil spille med idolene. Nå går det mot nok en helt spesiell gjenforening.

LES: 215 seriekamper siden dette har skjedd jernmannen Schmeichel

Angel Di Maria har ikke båret Barcelona-drakta, men fikk en kortere periode med sin landsmann i PSG-drakta i tillegg til å ha kjempet sammen en haug med kamper på det argentinske landslaget. Denne sesongen har Di Maria båret Benfica-drakta hos Fredrik Aursnes – og gjort det svært godt. 16 scoringer og 15 assists på 46 kamper forteller at 36-åringen er alt annet enn ferdig.

Ifølge argentinske ESPN er Di Maria nå i samtaler med David Beckham og Inter Miami. Med kontraktsutløp hos Benfica til sommeren, er timingen perfekt for å ta turen for en siste klubbdans med kompis Messi.

SPORTEN: Den italienske midtbanespilleren Sandro Tonali har fått ny straff!

Det er fortsatt early days i forhandlingene, men når vi så hvordan Inter Miami-gjengen manøvrerte på plass avtalen med Luis Suarez, er dette noe som skjer hvis begge parter ønsker det.

Vi digger det!

tabola

No posts to display