Barcelona mottar en oppsiktsvekkende søknad fra treneren hos en av verdens største klubber

0
196
Xavis avgang har satt i gang hektisk aktivitet på markedet. (foto: Barcelona, x)

Noen dager etter at Xavi fortalte han var lei av å ikke bli verdsatt som Barcelona-trener og trekker seg etter sesongen, uttalte sportdirektør Deco at det kom som en stor overraskelse. Planen var å starte neste sesong med Xavi langs sidelinjen. Dette skjedde dagen etter at Jürgen Klopp slapp sin bombe, noe som betyr at to av de største klubbene i verden samtidig skal ut å hente den verdige erstatteren.

Hos Bayern München har Thomas Tuchel tydeligvis skjønt det går mot oppsigelse hos Bayern München, og har valgt å være på offensiven i dette spesielt interessante markedet for trenere før neste sesong.

LES: Årets kjipeste debut var over etter 20 sekunder

Hansi Flick er linket til Bayern München-jobben, der Thomas Tuchel, selv med bundesligas toppscorer Kane, ikke får det til å fungere for bundesligagiganten. Flick er også linket til Barcelona og skal ha satt i gang med spanskkurs for å være på den sikre siden.

Nå melder Mundo Deportivo Thomas Tuchels representanter har tilbudt Bayern-trenerens tjenester til Barcelona. Den tidligere Chelsea-treneren skjønner tegninga i München og har bestemt seg for å være på offensiven. Vi kaller det likevel oppsiktsvekkende når Tuchel burde være mer enn nok opptatt med å fokusere på å redde sesongen for klubben sin.

SPORTEN: Signerer nok en driblekunstner som skal mate Haaland med assists

Tuchel har allerede PSG i Ligue 1, Chelsea i Premier League og Bayern München i Bundesliga. Barcelona i La Liga høres ut som neste naturlige steg for den ambisiøse tyskeren.

Om Tuchel er rett mann for et Barcelona i økonomisk krise, det er et annet spørsmål.

Bochum – Bayern München

tabola

No posts to display