Real Madrids dyreste nektet plent å røre joggeskoene i ferien

0
395
Eden Hazard fra tiden med hvit drakt og sammenhengende skader.

De som følger Cristiano Ronaldo på sosiale medier, får med seg det ekstreme fitness-regimet CR7 kjører for seg selv. Kosthold, fravær av alkohol, trening av alle muskelgrupper, hvile, massasje og det som daglig må til for å holde seg i verdensklasse. Eden Hazard hadde en noe annen tilnærming til yrket sitt.

Eden Hazard har lagt karrieren bak seg. Størst i Premier League, største skuffelse hos Real Madrid. Nå kan belgieren reise rundt og prate om opp -og nedturer og kommentere fotballverden der han gidder. Når 33-åringen legger ut hvordan han kom til Real Madrid etter exit Chelsea og sommerferie, skjønner vi at det ble en kulturkrasj hos kravstore spanjoler.

LES: Barcelona mottar en oppsiktsvekkende søknad fra treneren hos en av verdens største klubber

Da sesongoppkjøringen startet i 2019 og Real Madrid skulle sette investeringen til over 115 millioner euro i arbeid, kom meldingene om at Chelseas superstjerne var alt annet enn klar for å takle treningene og intensiteten hos Real Madrid.

-Det er sant. Jeg gikk opp fire-fem kilo hver sommer, fordi jeg tenkte at du gir så mye i ti måneder, hvor du presser kroppen til høyeste nivå og lar folk sparke deg ned. Så din fritid, er din fritid, begynner Hazard ifølge Goal.

-Du kunne ikke be meg om å gjøre noe. Jeg likte å være sammen med familien min og gå til stranden, og jeg burde ikke bli bedt om å løpe på de tre-fire ukene. Jeg kan spille fotball på stranden med barna mine, men ikke be meg om å løpe, fortsetter belgieren.

SPORTEN: Kylian Mbappe får 1,1 milliarder bare for å signere

Som ikke har problemer med at han returnerte etter feriene med ekstra vekt.


– Det stemmer, jeg kom tilbake fra ferien med fem kilo for mye, det visste jeg godt, kommer det fra Hazard. Som fleipete legger skylda på det velsmakende belgiske ølet.

Høres ut som en sunn tilnærming til livet, men når en klubb investerer godt over milliarden i deg og lønner deg rundt en halv million kroner – per dag – da kommer holdningen til Hazard noe feil ut.

LIVE SPORTEN: Newcastle gjør en gedigen tabbe

Det hører også med til historien at Eden Hazard i løpet av sine fire år hos Real Madrid aldri ble helt skadefri. Kanskje ikke så pussig? Så mens Ronaldo løper rundt på saudiarabiske gressmatter og skal vise verden han fortsatt er på topp som 38-åring, har 39-åringen Hazard takket for seg og kan bruke tiden på barna, strandpromenader og belgisk øl.

tabola

No posts to display