Årets kjipeste debut var over etter 20 sekunder

0
365
Zan Lorber gikk rett i garderoben, men slapp å dusje.
Advertisement

Det er alltid noe helt spesielt for en fotballspiller å få debut på seniorlaget, også for familien. Vi håper likevel mamma ikke hadde tatt turen til den slovenske stadion i helgen for å få med seg sønnens store øyeblikk.

LES: Klubbdirektør: Barcelona-spillet skal gjennom drastiske endringer

En 17-årig keeper fikk endelig muligheten fra start for seniorklubben sin, men det var liten tid å glede seg over begivenheten. Faktisk ikke mer enn 20 sekunder.

Det må ha vært skikkelig kjipt for Zan Lorber i sin debutkamp for slovenske Rogaska i helgen. 17-åringen var brukt i et spill for å følge, men samtidig ignorere reglen satt av fotballforbundet.

Ifølge Voetbal International var 20-sekunders-byttet et trekk av trener Oskar Drobne for å møte kravet i den slovenske ligaen om at klubbene må starte med minst én spiller som har mulighet til å bli tatt ut til ungdomslandslag. Lorber startet – og ble byttet ut etter 20 sekunder.

Kampen endte 2-2, vi får aldri vite om 17-åringen kunne ha vært den som sikret seier. Klubben ligger sist på tabellen, så kanskje på tide å gi yngre krefter en reell sjanse på banen.

SPORTEN: Manchester United i lederposisjon – til en gedigen signeringstabbe

tabola

No posts to display