Avengers stjerne tilbudt rollen som James Bond

0
296
Navnet er Johnson, Aaron Taylor-Johnson

Det er ut til at vi kan slutte å spekulere i hvem som kommer til å overta som agent 007 James Bond etter Daniel Craig.

Rekken med James Bond skuespillere i offiesielle Bond filmer startet med med Sean Connery i Dr.No og så i rask rekkefølge George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan og Daniel Craig. (Noen nevner også David Niven som James Bond i komedian Casino Royale, vi gjør ikke det)

Etter måneder med spekulasjoner og hundrevis av A-listenavn som ble kastet inn i ringen, har rollen som James Bond angivelig blitt tilbudt en ganske bemerkelsesverdig skuespiller.

Les: Halvparten mener det var nok plass også til Jack

Navnet er Johnson, Aaron Taylor-Johnson.

I følge rapporter som dukker opp i The Telegraph fra en Bond-innsider, har den 33 år gamle Bullet Train and Avengers-stjernen nå offisielt blitt «tilbudt» en 007-kontrakt.

Det antyder også at skuespilleren «forventes å akseptere rollen» umiddelbart.

Les på Sporten: Liverpool planlegger sjokkovergang for Manchester United flopp

Spekulasjonene har vært store de siste månedene etter Daniel Craigs beslutning om å trekke seg fra den svært ettertraktede spionrollen.

Da han offentlig kunngjorde at han gikk av etter den siste Bond-filmen, No Time to Die (2021), antydet rykter som sirkulerte at Taylor-Johnson kjempet om rollen mot slike som Idris Elba, Regé-Jean Page og Henry Cavill.

Det fulgte nyheten om at Bond-medprodusent, Michael G Wilson, sa at han planla å kaste en skuespiller i 30-årene i rollen, og forklarte: «Husk, Bond er allerede en veteran, han har hatt litt erfaring – han er en person som har vært gjennom krigene, for å si det sånn.

«Han har sannsynligvis vært i SAS eller noe. Han er ikke en gutt fra videregående som du kan ta rett inn.»

Nå er det rapportert at Kick-Ass-skuespilleren endelig har blitt tilbudt rollen etter måneder med diskusjoner med Bond-skaperne Eon Productions.

Les på Engelske klubber: Hadde Alex Ferguson fått viljen sin ville Solskjær ikke spilt for Manchester United

Eon Productions forventer at Taylor-Johnson aksepterer.

En kilde sa til avisen: «Bond er Aarons jobb, hvis han skulle ønske å akseptere den. Det formelle tilbudet ligger på bordet og de venter på å høre tilbake.

«Når det gjelder Eon, kommer Aaron til å signere kontrakten sin i løpet av de kommende dagene, og de kan begynne å forberede seg på den store kunngjøringen.»


Med innspillingen forsinket som følge av fjorårets Hollywood-forfatter- og skuespillerstreik, forventes innspillingen av den siste Bond-filmen å starte i år i Pinewood Studios i Buckinghamshire.

tabola

No posts to display