Halvparten mener det var nok plass også til Jack

0
38
Advertisement

Av alle unyttige undersøkelser har YouGov funnet ut at halvparten av alle som har sett filmen Titanic (Som det nå skal bygges en tro kopi av) menter at biten som Rose klamret seg fast til også kunne reddet Jack.

Titanic ble en gigantsuksess som spilte inn over 600 millioner dollar, det skapte også superstjernestatus for Leonardo DiCaprio som spilte Jack. Kate Winslet spilte Rose.

Det som imponerer mest er de 10% som har sett filmen som ikke husker scenen hvor Jack slipper taket for å øke sjansen for at Rose overlever.

Les: «Pirates of the Caribbean» får en «reboot»

Denne uken har restene som Rose klamret seg til på slutten av Titanic blitt auksjonert bort, og har fått en pris på mer enn 7,7 millioner kroner.

I tiårene etter filmen har rekvisitten vært i sentrum for den største kontroversen i handlingen, med debatten om hvorvidt det ville vært mulig for Jack å bli med Rose på den flytende «døren» (faktisk del av en dør).

Denne døra som reddet Rose, men ikke Jack har noen betalt 718 750 dollar

YouGov-data viser at 50 % av de som har sett filmen mener at det var rom for både Jack og Rose til å trygt okkupere den provisoriske flåten og overleve. Bare 17 % er uenige, og mener det var riktig av Jack.

En fjerdedel (23 %) er usikre, mens de resterende 10 % ikke kan huske scenen.

Bevis tyder imidlertid på at offentligheten tar feil. Titanic skaper James Cameron opp et vitenskapelig eksperiment som fant at selv om Jack kunne ha kommet seg videre til ruskene uten at det synket, ville oppdriften ha vært under vannlinjen, og utsatt dem for det iskalde vannet som vil være dødelig for dem begge.

SPORTEN: Overraskende plan for drømmesignering av Erling Haaland

Totalt sett sier 82% av europeere at de har sett Titanic på et tidspunkt, inkludert 42% som har sett den flere ganger.

Av de som har sett filmen sier 21 % at de elsker den og ytterligere 60 % at de liker den. Bare 13 % misliker eller hater filmen aktivt.

tabola

No posts to display