Nok en storklubb gjør seg klar for Graham Potter

0
443
Graham Potter fra det korte oppholdet i London.
Advertisement

Dette blir sommeren der en haug med storklubber samtidig skal ut og finne nye trenere. Liverpool, Bayern München, Barcelona, det er de sikre, så kommer klubbene som har skjønt de ikke har rett mann til å møte forventningene. For Graham Potter byr dette på nye muligheter til å tre ut av feriemodus.

Den tidligere Östersunds FK, Brighton og Chelsea manageren Graham Potter har vært arbeidsledig siden han måtte forlate Stamford Bridge i april ifjor. Det har ikke stått på muligheter, men ifølge HITC har engelskmannen takket nei til flere oppdrag, da han skal ha lyst til å hoppe på «riktig» oppdrag.

LES: Ti av de beste spillerne Jürgen Klopp ikke fikk

Han er med på å innrømme at Chelea var en svært godt betalt tabbe, han er klar over at hvis han overtar en stor klubb, som f.eks Manchester United eller AC Milan vil det bli enda vanskeligere å komme tilbake. Vi har i flere omganger hørt at Ajax er det mest sansynlige neste stoppested for Graham Potter, men nå har en ny klubb entret scenen.

Borussia Dortmund som tapte Bundesligagullet sist sesong på målforskjell bak Bayern München, ligger akkurat nå utsatt til på 4.plass, bare ett poeng over RB Leipzig. Senere i dag møter de Bayern München på Allianz Arena.

LES: Forstår godt hvorfor Xabi Alonso dropper Liverpool

Nå slår HITC fast at Potter er av interesse for Borussia Dortmund – dersom de tyske gigantene bestemmer seg for å skille seg fra nåværende manager Edin Terzic. Man kan si at i dag er en skjebnedag for den unge manageren. Ute av topp fire betyr sparken, det er det ingen tvil om.

Da får vi se om Graham Potter ser grunn til å tre ut av sin svært godt Chelsea-betalte ferie.

tabola

No posts to display