tirsdag, april 6, 2021

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Må lese

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle andre som driver med servering har de seriøse økonomiske problemer.

Nå har de landet en investering på 400 millioner kroner fra Egypts rikeste person. – I tillegg til frisk kapital får de nå inn en eier som har kontakter som kan være nyttig over hele verden.

Les: Peugeot har en helt ny logo

I forbindelse med investeringen ble Joe & The Juice blitt verdsatt til 2 milliarder kroner. – «På grunn av «ugunstige omstendigheter og i lys av selskapets økonomiske situasjon», som det fremgår av SEC-dokumentene.

Joe & The Juice bekrefter kapitalinjeksjonen og forklarer at pengene vil brukes på å utvide butikknettverket og investere i digitale salgskanaler, noe som coronakrisen har styrket juicekjedens fokus på.

Les på Sporten: Solskjær har skjønt det

«Covid-19 har vært, og er fortsatt, for Joe & The Juice og industrien. Kapitalinjeksjonen sikrer en beredskap som tåler en lengre periode med usikkerhet, mens vi kan navigere og vokse selskapet i et forstyrrende detaljmarked» skriver Thomas Nørøxe, HR-sjef i Joe & The Juice, i en kommentar til kapitalforhøyelsen.

Nassef Sawiris som nå er en storeier i Joe & The Juice er mest kjent som styreleder og eier i fotballklubben Aston Villa. – Han var i fjor på 403 plass på listen over verdens rikeste mennesker, med en formue på ca. 50 millioner kroner. (Han eier 6% av Adidas og 55% av Aston Villa)

Nylig kjøpte Sawiris seg også inn på Madison Square Sports, som står bak NBA-laget New York Knicks og NHL-laget New York Rangers.

- Advertisement -

Siste nytt

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

More Articles Like This