Amerikanske investorer vil løfte Ipswich Town opp fra League One

0
123

Det er et historisk sus over Ipswich Town, klubben ble stiftet i 1878. De ble valgt inn i The Football League i 1938. «The Tractor Boys», som er kallenavnet til Ipswich Town, spiller hjemmekampene sine på Portman Road i Ipswich.


Ipswich har vært eid av Marcus Evans siden slutten av 2007, den søkkrike briten har brukt en milliard av sin formue på 10 milliarder på å forsøke å løfte klubben tilbake på topp i engelsk fotball.

Det har gått motsatt vei, etter Ipswich rykket ned til nivå tre i 2019 skjønte han etter litt sjelegransking han ikke var rette mann for jobben og arbeidet med å finne nye eiere startet.

Les: Peugeot har en helt ny logo

Ifølge The Athletic kan Evans godt ha funnet sine kjøpere som en gruppe ledet av Los Angeles-innfødte Brett Johnson er på vei til å avtale en avtale på 17,5 millioner pund for å ta kontroll over klubben i nær fremtid.

Som en del av avtalen er Evans forberedt på å avskrive den nær 100 millioner pund gjelden han skylder seg fra å investere sine egne penger i klubben de siste 13 årene, og gi konsortiet en ny start hvis avtalen går gjennom.

Les på Helsesjefen: Store fylkes-forskjeller i legemiddelbruk

Gruppen ser nå på hvem som skal ta kontroll over klubben i det daglige. Håpet er at Bristol City-sjef Mark Ashton godtar å flytte til Portman Road, selv om de har valgt dårlig tid for å prøve å lokke ham bort.

tabola

No posts to display