Peugeot har en helt ny logo

0
316
Advertisement

Alle gjør det om dagen! – De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg i kast med å lage nye logoer og grafisk ID. .Peugeot har nå presentert sin nye logo, i tillegg til den nye logoen, har den franske bilprodusenten, som er en del av Stellantis-gruppen, også presentert en helt ny merkevareidentitet.

Peugeot er det eldste eksisterende bilmerket i verden. Siden 1850 har den franske produsenten ti forskjellige logoer, som alle inkluderte en løve̵.

Les: Bikinibabes i skiløypene

Dette nye løven ser ut til å brøle litt høyere. De siste årene har Peugeot-modeller og salg vokst eksponentielt. De har større selvtillit. En ny logo er nå ment for å illustrere dette.

Les på Helsesjefen: 2 av 3 møter familien ute

Det er også en ny produkt-ID som samsvarer med den nye logoen. På den ene siden ønsker Peugeot å fokusere her og nå. «I vår fartsfylte verden bør folk bruke så mye de kan nå. Hva akkurat dette er relatert til Peugeot, vises ikke umiddelbart. Löwenmarken, derimot, ønsker å gi sine kunder den beste opplevelsen til enhver tid og overalt. Derfor bør alle kommunikasjonsområder som biler, leverandørsider, relaterte produkter, nettsteder, kontakter, logoer, etc. være et skikkelig ytelsessystem som bør være fullstendig koordinert».

Les: Thierry Henry trekker seg av familiære årsaker selv om englandsjobben glapp

Under ser du presentasjonen av den nye Peugeot IDn

tabola

No posts to display