lørdag, desember 11, 2021

Åpner ølkultursenter Grünerløkka

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Investerer 30 millioner: I de samme lokalene som det første Ringnes-ølet ble tappet for over 140 år siden, åpner Ringnes nå i oktober et helt nytt brygghus og ølkultursenter. Her er målet å dele kunnskap om øl med byens befolkning i historiske omgivelser.

Her skal gjestene få smake på mye spennende øl, både fra Ringnes, men også fra andre gjestebryggerier. I tillegg får de muligheten til å lære om ølets historie og betydningen av bryggerivirksomheten som de to brødrene Ellef og Amund Ringnes startet på Grünerløkka i 1876, sier Anders Røed, administrerende direktør i Ringnes.

Satser på øl og smørbrød
Sammen med godt drikke, hører god mat. Brygghuset har valgt å servere smørbrød sammen med øl. Det er ikke et tilfeldig valg. – Øl og brød er laget på samme basis. Det gjør at de passer sammen rent smaksmessig. Vi jobber med ulike råvarer og ingredienser i både øl og smørbrød for å skape spennende kombinasjoner og variasjoner, forteller Røed.

Les: Tønsberg slipper jernbanebru som sperrer havnen

Spesialtrente ølverter
For å ta gjestene med på en reise og skape gode opplevelser, er det avgjørende at de ansatte har genuin interesse, kunnskap og kompetanse rundt historie, brygging, øl og mat.

– Våre ølverter er spesialtrente, og er en nøkkelressurs. Kunnskap og ikke minst formidlingsevne er grunnleggende for å veilede gjestene og skape entusiasme rundt bordet, sier Anders Røed.

Vil lære publikum å smake
Ringnes har utviklet et eget system for å lære gjestene å gjenkjenne smakene på ulike typer øl. Med denne metoden skal gjestene lære å spesifisere hva de liker eller ikke liker med en spesiell bokkøl eller IPA. Ved å kunne beskrive dette, har de langt større sjanse for å finne en øl de liker neste gang de bestiller. – Det finnes jo så mange ulike varianter selv innenfor samme ølstil. Dette er ølkunnskap i praksis, forklart på en enkel måte, sier Røed.

Les på Popidol: Scott Wilson fra «Walking Dead» er død

Gjestebryggeri ønskes velkommen:
I tillegg til å la gjestene smake på Ringnes’ egne ølvarianter, har Brygghuset planer om gjestevisitter som sikrer andre bryggerier en plass. Da tar man inn øl fra det aktuelle bryggeriet, samtidig som det utvikles et eget samarbeidsbrygg man kan nyte mens man hører et lite foredrag om gjestebryggeriet. Dette vil rullere jevnlig med nye gjester og bryggerier. – Det er viktig å ikke bare vise frem Ringnes, men også andre bryggeriers kompetanse, øl og historie, mener Anders Røed.

Ringnes åpner nytt ølkultursenter i det 140 år gamle brygghuset på Grünerløkka

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This