Aksel Hennie i ny TV-serie

0
335
En mystisk oppdagelse i en nedlagt gruve. Said (Ardalan Esmaili), Lars (Aksel Hennie), Helen (Vera Vitali) og Magnus (Mattias Nordkvist) blir alle berørt av funnet.FOTO: MITRO HÄRKÖNEN / SVT

Aksel Hennie spiller hovedrollen i den svensk-finske thrilleren «White Wall». I serien dør tre arbeidere i en uforklarlig gruveeksplosjon, og snart går ryktene om et mystisk funn nede i gruva.

Ingeniøren Lars Ruud (Aksel Hennie) leder arbeidet med å lage et av verdens største depoter for atomavfall. Det skal plasseres i en nedlagt gruve i et lite gruvesamfunn i Nord-Sverige. Lars er under stort press. Prosjektet er veldig forsinket, og aktivister gjør alt for å stoppe arbeidet. Hans familie i Stockholm venter på at han skal flytte hjem igjen. Men varme følelser har vokst frem mellom Lars og hans nærmeste kollega, Helen.

SPORTEN: Haaland setter nye, elleville rekorder

Merkelig funn
Bare et par uker før åpningen, går noe veldig galt når de skal sprenge i gruven. De gjør et uforklarlig funn. Ingen kan si hva de har funnet eller hva det består av.

Samholdet i Lars sitt tidligere så sammensveisede team settes på prøve. De blir alle påvirket på ulike måter, og meningene om hva som må gjøres er mange. Kan det merkelige funnet nede i gruven ha større betydning enn hva noen av dem kan forestille seg? Hvor høy er prisen for å finne svarene de søker?

Mer TV? Nordmann med i ny sesong av populær tv-serie!

Samarbeidsprosjekt «White Wall» er et samarbeid mellom allmennkringkasterne i Sverige og Finland, SVT og YLE. Serien er på åtte episoder. I tillegg til Aksel Hennie spilles de andre hovedrollene av Vera Vitali, som var å se i «Bonusfamilien», Mattias Nordkvist, som spiller Gustaf Löwander i «Vår tid er nå», og Ardalan Esmaili.

Premiere fredag 13. november både på NRK1 og i NRK TV.

tabola

No posts to display