Nordmann med i ny sesong av populær tv-serie!

0
254
Den nye sesongen av Den som dreper kommer våren 2021

Den danske krimserien Den som dreper er en av Viaplays aller mest populære og kritikerroste serier. Nå har de danske krimmesterne fått med Tobias Santelmann på den nye sesongen som kommer på Viaplay til våren 2021.

Den som dreper er en uhyggelig og mørk serie fra Danmark som følger den kompromissløse kriminaleksperten Louise (Natalie Madueño) i jakten på en seriemorder.

LES OGSÅ: Den perfekte julegaven til en gamer

Tobias Santelmann (Atlantic Crossing, Exit, Kon-Tiki) har en sentral rolle I den nye sesongen som kommer på Viaplay våren 2021. Han er hemmelighetsfull om rollen, men forteller at det har vært en spennende utfordring å tolke en så mangefasettert karakter.

– Jeg spiller en mann med en sterk indre konflikt og en dualitet som det har vært utrolig spennende å utforske, forteller Santelmann.

Det høres ut som vår helt, Louise, bør ta en nærmere titt denne nordmannen…

Den populære norske skuespilleren har selv sett mye dansk krim og fått med seg de gode omtalene de foregående sesongene av Den som dreper har fått.

­– Danmark har jo lenge vært i spydspissen for kvalitetskrim. Helt siden Forbrytelsen kom tilbake i 2007 synes jeg de har tatt sjangeren til et nytt nivå. Det å få lov til å jobbe ved siden av mange av de samme menneskene som jeg har beundret og blitt engasjert av – det er skikkelig gøy, sier Santelmann.

LES OGSÅ: Vet hvilken Premier League klubb Erling Haaland velger

Han spiller mot blant annet Helle Fagralid, Solbjerg Højfeldt og Natalie Madueño, og innspillingen er allerede godt i gang.

Den nye sesongen av Den som dreper består av åtte episoder à 45 minutter og får eksklusiv premiere på Viaplay i hele Norden til våren 2021.

tabola

No posts to display