fredag, desember 4, 2020

Dette er årets mest populære spill

Må lese

Trøbbel når du bytter ut en helgen mot en fotballgud

Etter Diego Maradona sin død var det nesten uunngåelig at Napoli, både byen og fotballklubben ville hylle...

Strålende hærverk av en fransk kunstner

Den franske kunstneren Cal er det mange vil kalle en vandal. Hans hærverk er ikke ødeleggende eller...

Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

Den russiske vingen Andrej Kanchelskis hadde selv fire år på Old Trafford før han dro videre til...

Among Us topper alle lister og ser ut til å bli årets mest populære spill. Spillet ble lansert i 2018, men etter at mange av de største Youtubere har lastet opp videoer av spillet har populariteten tatt av. Pandemien har også gjort sitt til at venner møtes online for spilling og sosialisering.

Fått med deg denne? Aksel Hennie i ny TV-serie

Among Us er et flerspiller-spill som kan spilles mellom 4-10 spillere. 1-3 spillere er valgt tilfeldig som Bedragerne (Impostors), mens resten er Mannskapene (Crewmates). Spillere spiller på en av de tre kartene, enten i romskipet «The Skeld», i hovedkvarteret «Mira HQ», eller på planetbasen «Polus». Målet for Mannskapene er å fullføre oppgavene rundt kartet, som å koble ledningene, fylle på drivstoff, eller justere navigasjonen. Bedragerne får falsk oppgaveliste, som de prøver å blande seg inn sammen med Mannskapene, og de kan sabotere, gå gjennom ventilasjoner, kjenne sin egen lagkamerat, og drepe Mannskapene. Alle spillere, unntatt spøkelser har begrenset synsvinkel, slikt at de kan bare se andre spillere innen uhindret rekkevidde, tross til spillet er spilt med ovenfra-ned perspektiv.

Denn må du ha! Den perfekte julegaven til en gamer

Among Us har utvilsomt vært et av årets største spill, og takket være nye data fra Sensor Tower, har vi en ide om hvor stort det har vært på mobil. Det er det største spillet på både iOS App Store og Google Play i 3. kvartal 2020. Sensor Tower anslår også at Among Us – som først ble utgitt i 2018 – passerte 100 millioner nedlastinger akkurat i 3. kvartal 2020, og overskygget betydelig mer enn 68 millioner nedlastinger for det neste høyest nedlastede spillet, My Talking Tom Friends. Det virker sannsynlig at spillet vil fortsette å være enormt populært en stund fremover da er det fremdeles er å finne på toppen av gratisspill på både App Store og Google Play.

YouTube kunne i september avsløre at Among Us-innhold i en eller annen form var blitt sett utrolige 4 milliarder ganger.

- Advertisement -

Siste nytt

Trøbbel når du bytter ut en helgen mot en fotballgud

Etter Diego Maradona sin død var det nesten uunngåelig at Napoli, både byen og fotballklubben ville hylle...

Strålende hærverk av en fransk kunstner

Den franske kunstneren Cal er det mange vil kalle en vandal. Hans hærverk er ikke ødeleggende eller frekke, men ganske så smarte,...

Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

Den russiske vingen Andrej Kanchelskis hadde selv fire år på Old Trafford før han dro videre til Everton. - Nå lever den...

NRK og TV2 går sammen om fotball-VM 2026

NRK og TV 2 har sammen sikret seg rettighetene til å vise fotball-VM for herrer i 2026. - Vi...

Har du en skrue løs? Det kan være farlig

I løpet av de neste månedene vil over hundre bilister miste nylig påskrudde vinterdekk under fart og skade bilen sin.

More Articles Like This