Har sikret seg rettigheter til tøff hockey

0
65
Foto: Jeff Curry-USA TODAY Sports(Nent Group)

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret eksklusive rettigheter til å vise Mats Zuccarello og de andre stjernene fra verdens tøffeste hockeyliga, NHL, fram til 2026.

NENT Group vil vise opptil 1400 direktesendte kamper fra NHL hver sesong på strømmetjenesten Viaplay i hele Norden. Utvalgte kamper vil også vises på NENT Groups TV-kanaler.

Rettighetsavtalen inkluderer alle kampene fra regular season (inkludert NHL European Games of the Week), Stanley Cup-sluttspillet, Stanley Cup-finalen og spesielle arrangementer som NHL Winter Classic, NHL Stadium Series, NHL All-Star Game, NHL Heritage Classic og NHL Global Series.

Det er for øyeblikket hele 172 nordiske spillere i NHL, og kun Canada og USA har flere NHL-spillere enn Sverige.

Norge har én mann i verdens beste hockeyliga, nemlig Mats Zuccarello som holder til i Minnesota Wild. Høyrevingen har spilt i NHL siden 2010 og har fått over 300 kamper i ligaen.

– Vi har nå sikret alle våre nøkkelrettigheter fra sportsverden for mange år fremover. Forlengelsen av NHL-rettighetene er en fantastisk nyhet som føyer seg inn i rekken av langsiktige avtaler for NENT Group som Premier League, Formel 1, FIS vintersport, Bundesliga og mer. Kvaliteten på NHL er ubestridt, og entusiasmen for denne sporten er stor blant nordiske seere, som kan se fram til mer fra verdens beste hockeyliga på Viaplay hver uke, forteller administrerende direktør i NENT Group, Anders Jensen.

Entusiasmen til NENT Group-sjefen speiles hos NHL.

– Antallet NHL-spillere med røtter i Norden vokser samtidig som at vi får stadig flere nordiske seere. Entusiasmen til nordiske fans er fantastisk og mye av grunnen er vårt fantastiske samarbeid med NENT Group og arbeidet de gjør med å vise kampene lokalt og måten de er med på å løfte NHLs nordiske hockeystjerner, forteller David Proper, Senior Executive Vice President of Media & International Strategy i NHL.

SE OGSÅ: Manchester United-spiller bruker fritiden på hockey

tabola

No posts to display