søndag, mars 7, 2021

Yoshihide Suga: «OL skal være bevis for menneskehetens seier over viruset»

Må lese

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

For å si det rett ut, vi digger at en politiker faktisk tør å gå ut å fortelle verden ikke alt er over og at vi en dag kan leve normalt igjen.

Japans statsminister Yoshihide Suga vil gjennomføre sommerens OL ikke i skyggen av corona, men som et symbol på at vi har vunnet over viruset.

Les: Phil Spector sjekker ut av fengsel med beina først

«Det skal gi håp og mot til verden»

Statsministeren er klar over at vi ikke vil være «helt ferdig», men at vi er på god vei, derfor vil ikke OL være helt som normalt. – Åpningsseremonien vil ha mindre preg av folkehav slik det har vært så Langgt.

Det er ventet 11.000 utøvere til Japan i juli, men ifølge opplysninger til avisen Yomiuri Shimbun vil koronarestriksjoner innebære at kun rundt 6000 får delta på åpningen 23. juli.

Statsminister Suga lovet i en tale mandag at han skal få kontroll på koronasituasjonen i Japan, og at OL må arrangeres som et «bevis på menneskehetens seier over viruset».

«Vi skal få på plass altomfattende anti-infeksjonstiltak og vi vil fortsette forberedelsene til OL sok kan gi mot og håp til verden»

Les på Engelske Klubber: Jesse Lingard går fra topp til bunn

- Advertisement -

Siste nytt

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

More Articles Like This