40 000 betalte dyre dommer – fikk oppleve verdens beste fotballspiller sitte stille på en benk

0
259
Messi fra en kamp han reiste seg fra benken. (foto: miami, x)

Vi så det forrige sesong. Inter Miami fylte tribunene på alle bortekamper, amerikanerne som normalt sett ikke bryr seg om sporten med den runde ballen på gress valfartet til stadion for å få med seg den største stjerna i verden live. MLS-klubbene jekket opp billettprisene i kjent amerikansk stil, utfordringen var selvfølgelig når selv Messi viste seg som menneskelig og sårbar for skade. Da kunne det bli hissig stemning på tribunen.

Verdensmester. Ballon d’Or pluss andre priser. Fotballhistoriens beste. I Hong Kong gikk folk bananas da det ble kjent Inter Miami hadde lagt en treningstur innom halvøya. På søndag hadde rundt 40 000 betalt billett for å se Lionel Messi gjøre sin magi. Solide 1400 kroner for å se argentineren løpe rundt i den rosa drakta var inngangsbilletten. Rundt førti tusen kom. Messi, han ble sittende på benken.

LES: Barcelona skal slite hardt med å finne en verdig Xavi-erstatter

Inter Miami møtte et samlet lag av Hong Kongs beste spillere, Lionel Messi satt helt stille på benken gjennom kampen, angivelig med en mindre lårskade.

Skader er del av fotballsirkuset, men ikke når publikum betaler for å se Løven – og ender med å underholdes av «sauer». Inter Miami har selvfølgelig gode spillere, men du fyller ikke en stadion med førti tusen når en av USAs sportslig svakeste klubber kommer på besøk.

Ikke overraskende ble et kor av misnøye sendt fra tribunen ned mot banen.

SPORTEN: Manchester United kaptein Bruno Fernandes tilbudt fantasilønn

David Beckham og gjengen har en utfordring som de ikke helt vet hvordan de skal løse. Billettpris med og uten Messi på banen?

tabola

No posts to display