«Hvis du vet hva vi fikk for Jadon Sancho, så vet du også at det kan bli veldig, veldig vanskelig»

0
121
Jadon Sancho

Borussia Dortmund tok sommeren 2018 sjansen på å betale 20,59 millioner euro for et nesten helt ukjent akademipriodukt hos Manchester City. – Det var et lykketreff, ikke bare fikk de gleden av å oppleve at Jadon Sancho ble en av Europas aller beste angrepsspillere, de fikk også firegangeren på sin investering.

En ting er helt sikkert, det året «de svartgule» brukte på å presse pris for Jadon Sancho i 2021 var et resultat av dyktig håndverk på overgansmarkedet. – Sett fra utsiden er det tydelig at Borussia Dortmund hadde en langsiktig strategi, mens Manchester United tenkte mer her og nå.

Den engelske vingen landet på Old Trafford på en avtale verdt 85 millioner euro, omtrent 30 millioner euro mer enn det Manchester United i utgangspunktet var villige til å betale. – Nå er 23 åringen tilbake i Bundesliga og Borussia Dortmund, men bare på lån, frem til sommeren uten en kjøpsopsjon.

Les: Lover å benke spilleren til 1,2 milliarder helt til han skjønner det aller viktigste hos Chelsea

Det lange spillet har startet!

Veien tilbake til Manchester United for Jadon Sancho etter å ha blitt utfryst fullstendig av Erik ten Hag er fryktelig lang og umulig så lenge den nederlandske manageren med elefanthukommelse er på Old Trafford.

Nå mener Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl at det ikke blir noen permanent overgang, verken for Sancho eller for utlånte Ian Maatsen (21) fra Chelsea. «Det var dessverre ikke realistisk med opsjoner angående noen av spillerne. Hvis du vet hva vi fikk for Jadon Sancho for to og et halvt år siden, forstår du at det er veldig, veldig vanskelig» sier sportsdirektøren til tyske Sky.

Sancho er så langt sørget for to assist på tre kamper med Dortmund.

Han har i utgangspunktet kontrakt med Manchester United til sommeren 2026 med en ukelønn på 3,9 millioner kroner.

Vi vet Borussia Dortmund tenker langsiktig og smart, så utspiller til sportsdirektøren er trolig et tidlig trekk i planen om å få Jadon Sancho fast til Signal Iduna Park kraftig subsidiert av penger fra Manchester United.

Les på Popidol: «Jeg tror Ryan Reynolds og Hugh Jackman er i ferd med å redde hele Marvel-universet»

tabola

No posts to display