lørdag, desember 4, 2021

12 mennesker døde av selfies så langt i år

Må lese

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

For første gang i historien har selfies gått forbi haiangrep (8) som årsak til død. Vi er ikke veldig plaget med haiangrep i Norge, men selfies har vi peiling på. Så langt i år er 12 mennesker døde av selfie relaterte uhell.

Taj Mahal er et populært reisemål også for japanske turister, det finnes ingen som er bedre enn de med kamera. Det er nesten ikke mulig å finne en japansk turist noe sted uten et godt plassert kamera eller mobiltelefon. En 66 år gammel turist ville ta en selfie på trappene til Taj Mahal, i det bilde skulle tas snublet han og tok med en flere i sitt reisefølge med i fallet ned trappen.  Han døde og flere andre skadet.

4 av de 12 dødsfallene så langt er på grunn av fall ned trapper eller lignende. En annen årsak er ønsket om et bilde av seg selv i det et tog kommer inn på perrongen. Det blir nesten som vitsen om hvem som kan lene seg lengst ut av en vindu. To dødsfall kommer på grunn av ønsket om å få et bilde så nærme et tog i bevegelse som overhodet mulig.

How to Avoid Deadly Selfies, a guide by the Russian government. The Russian government has published a guide that warns its citizens about the dangers of taking risky selfies.  "Your health and your life are worth more than a million likes on social networks," Russia's Interior Ministry states in the "Safe Selfie" document published on its website, which it adds was created in the wake of an "abundance of recent cases of trauma and even death while trying to make an original selfie."
How to Avoid Deadly Selfies, a guide by the Russian government. The Russian government has published a guide that warns its citizens about the dangers of taking risky selfies. «Your health and your life are worth more than a million likes on social networks,» Russia’s Interior Ministry states in the «Safe Selfie» document published on its website, which it adds was created in the wake of an «abundance of recent cases of trauma and even death while trying to make an original selfie.»

En annen kategori selfie dødsfall er såkalte våghals selfies hvor besøkende i dyreparker ønsker å ta et bilde sammen med en bjørn, eller en okse eller tiger. Mulighetene for idioti er mange. Flere bjørneparker har i perioder stengt og økt sikkerheten på grunn av publikummere som har hoppet inn til bjørner for det perfekte bilde. En park i Colorado har besluttet at det er for farlig å holde åpent, for uansett hva de gjør sluttet ikke folk med selfies med bjørner.

Det russiske innenriksdepartementet har gått drastisk til verk og laget en en brosjyre, advarsel om kule selfies at «kan koste deg livet ditt.» Gode forklarende bilder viser at det ikke er lurt å henge utenfor en bygning, eller ta selfie i nærheten av ville dyr eller tog i bevegelse.  Selfie entusiaster er oppfordret til å ta forholdsregler med våpen, hyller, farlige dyr, tog og strømførende ledninger.

«Før du tar en selfie, bør alle tenke på det faktum at kappløpet om et høyt antall» likes «kan lede til et kappløp til døden og siste ekstreme bilder kan vise seg å være et posthum», sier en talsmann for Russlands innenriksminister til Al Jazeera.

russian-selfie-guide

Både russiske og amerikanske myndigheter er enige om at det er store mørketall av den enkle grunn av et selfie dødsfall er såpass flaut at det ofte blir skult og at dødsfallet registreres som et uhell.

- Advertisement -

Siste nytt

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år med Black Friday som fenomen,...

More Articles Like This