onsdag, april 7, 2021

Zlatan nekter og ekspertene advarer, likevel fortsetter vi å legge kunstgress

Må lese

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Kunstgress skal være vesentlig billigere i drift, men mange hevder det ikke stemmer. Kunstgress har en rekke entusiaster, de har et meget godt poeng i at langt flere får spilt fotball i et land som nesten befinner seg på nordpolen. 

Her hjemme setter vi opp kunstgressbaner på løpende bånd til tross for økt motstand. Vi skjønner lett at det ikke er spesielt miljøvennlig å male opp bildekk og dytte tonnevis av det, men det er flere argumenter for å spille på vanlig gress.

De to viktigste er skader, Zlatan Ibrahimovic er har vært alvorlig skadet og må være forsiktig med kroppen. Han nekter å spille på kunstgress rett og slett fordi han har lyst til å spille fotball litt lenger.

Vi bygger nye kunstgress hele tiden og når vi skal «pusse» opp legger vi kunstgress på nytt, i øverste divisjon i Nederland har de nå forbudt kunstgress og flere serier vurderer det samme. Asker fotball i andredivisjon har akkurat lagt nytt kunstgress og innvier banen i dag: Les på Budstikka: Asker Fotball første hjemmekamp i 2. divisjon etter rehabiliteringen av kunstgressbanen på Føyka

Dessuten utvikles det en måte å spille på som unge talenter må slite med hvis de skulle være så heldige å få en proffkontrakt ute.

Argumentene for naturgress er gode:. Det er mindre fysiske skader, man spiller fotball på den måten det skal spilles og det skader ikke miljøet.

Los Angeles Galaxy må klare seg uten Zlatan Ibrahimovic (36) i helgens bortekamp mot Seattle Sounders i MLS. Årsaken er at oppgjøret spilles på kunstgress.

Tidligere i uken sa Ibrahimovic at han velger å stå over visse kamper. Ifølge avisen Los Angeles Times er lørdagens møte med Sounders en av dem.

I likhet med flere andre MLS-klubber spiller Seattle-laget hjemmekampene sine på kunstgress.

«ALLE BANER MED KUNSTGRESS ER DÅRLIGE FOR MEG. DET ER ERGERLIG AT VI SPILLER VISSE KAMPER PÅ KUNSTGRESS. FOTBALL BLE IKKE SKAPT FOR Å BLI SPILT PÅ KUNSTGRESS».

Zlatan sier: «Inntil videre har jeg stått over kamper på kunstgress. Unntaket var et kort innhopp i Portland, og det var det verste kunstgresset jeg noensinne har spilt på.»

Her leser du de siste sportsnyhetene: Sporten.com

- Advertisement -

Siste nytt

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

More Articles Like This