Smarte Kelsey Grammer har tatovert konas navn nær ballene

0
325
Kelsey Grammer og kone nr3. Camille Grammer som ikke fikk sitt navn tatovert i nærheten av hans edlere deler.

Det er lett å ramle utpå, spesielt når du er kjent, har flust med penger og liker rusmidler. Basert så erfaringer fra eget liv har Kelsey Grammer kommet opp med en siste skanse løsning som skal stoppe han fra å gjenta gamle feil.

De som følger med å sladderpresse husker at Kelsey Grammer sin kone Camille Grammer var en ivrig deltager i tv seriene ekte hustruer fra Beverly Hills. Samtidig som hun var på TV (og han litt også) traff han en flyvertinne høyt oppe i lufta. Camille Grammer reagerte høylydt på forholdet med kameraene rullende. – Hvis bare Kelsey hadde allerede da tatovert sin kones navn nær ballene ville det aldri skjedd.

Flyvertinnen som nå er hans kone, Keyte Walsh har naturlig nok ikke lyst til at det samme skal skje igjen og hun synes Kelsey Grammer sitt tiltak om å tatovere hennes navn nær sine baller.

Les på Sporten: Drømmer fortsatt om å løpe fort med en ball mellom beina

Vi oppfordrer egentlig alle som gjennomfører en slik tatovering for å forhindre utroskap å samtidig sjekke hva det koster å fjerne navnet når forholdet er over.

Og befinner du deg i kategorien som synes det er romantisk, kan du trolig ikke lese dette og dermed er våre råd bortkastet.

Les på Helsesjefen: 8 matvarer som gir deg mer energi

 

 

Det er godt mulig at det virker, Kelsey Grammer som nå er inne i sitt fjerde ekteskap har vært gift med Walsh i syv år. På Conan O’Brien sitt tv show kom han med avsløringene i forbindelse med Netflix-filmen «Like Father».

For de som har levd en stund vil Kelsey for alltid være Dr.Frasier Crane i serien om Boston baren Cheers.

 

Ingenting sier kjærlighet som en ektemann som gjør at kone føler seg nødt til å merke ham som et ekstra sikkerhetstiltak. Eller han kunne bare ikke jukse.

tabola

No posts to display