søndag, februar 28, 2021

Zinedine Zidane går etter jobben til Jose Mourinho

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Zinedine Zidane er i en ufattelig sterk posisjon etter han som eneste manager gjennom tidene har kunnet løfte Champions League trofeet tre ganger på rad. 

Hver gang en storklubb har tapt en kamp eller har en misfornøyd stjernespiller har ekspertene pekt på Zinedine Zidane og forklart hvorfor han kommer til å overta, men så lagt har ingenting skjedd.

Klubber som Paris Saint-Germain, Bayern München, Chelsea og Manchester United har blitt nevnt på ulike tidspunkter.  – Eneste som ekspertene har vært enige om at sitter helt trygt selv nå som Zinedine Zidane er løs er Manchester City manager Pep Guardiola.

Les på Sporten: Manchester Uniteds muligheter i Premier League 2018/19

Før VM var de fleste overbevist om at Zinedine Zidane var den neste landslagssjefen for Frankrike.  Men eksisterende landslagssjef Didier Deschamps har bevist sin verdi ved å hente hjem VM pokalen i sommer.

Didier Deschamps er ung i sin rolle som sjef, bare 49 år og han er fortsatt et oppkomme av ideer for hvordan landslaget skal bli bedre, en jobb han gjør i tett samarbeid med Ligue 1 klubbene. – Kanskje noe vi kan lære av det i Norge?

Manchester United har ikke vunnet Champions League siden de i 2008 vant på straffekonk mot Chelsea. – Det har Zinedine Zidane tenkt til å gjøre noe med.

Les: Få det lille ekstra ut av sporten

I følge den franske avisen L’Equipe vil den tidligere Real Madrid-sjefen ønsker å lykkes med Manchester United så tidlig som neste sesong og dermed gjøre Jose Mourinho arbeidsledig.

Det har uansett Zidane eller ikke vært en meget tøff pre-season for Mourinho hvor han ikke har fått kjøpt så mye som ønsket og han skal også være i konflikt med konserndirektør Ed Woodward.

Starten på årets Premier League sesong, med seier 2 – 1 over Leicester er selvsagt veldig bra, men tror ikke det hindrer Ed Woodward til å ta et møte med Zinedine Zidane for å legge planer for fremtiden.

 

Les: Hvordan vil det gå med Manchester United i Premier League? Analyse på Oddsen

- Advertisement -

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This