fredag, desember 10, 2021

Zinedine Zidane går etter jobben til Jose Mourinho

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Zinedine Zidane er i en ufattelig sterk posisjon etter han som eneste manager gjennom tidene har kunnet løfte Champions League trofeet tre ganger på rad. 

Hver gang en storklubb har tapt en kamp eller har en misfornøyd stjernespiller har ekspertene pekt på Zinedine Zidane og forklart hvorfor han kommer til å overta, men så lagt har ingenting skjedd.

Klubber som Paris Saint-Germain, Bayern München, Chelsea og Manchester United har blitt nevnt på ulike tidspunkter.  – Eneste som ekspertene har vært enige om at sitter helt trygt selv nå som Zinedine Zidane er løs er Manchester City manager Pep Guardiola.

Les på Sporten: Manchester Uniteds muligheter i Premier League 2018/19

Før VM var de fleste overbevist om at Zinedine Zidane var den neste landslagssjefen for Frankrike.  Men eksisterende landslagssjef Didier Deschamps har bevist sin verdi ved å hente hjem VM pokalen i sommer.

Didier Deschamps er ung i sin rolle som sjef, bare 49 år og han er fortsatt et oppkomme av ideer for hvordan landslaget skal bli bedre, en jobb han gjør i tett samarbeid med Ligue 1 klubbene. – Kanskje noe vi kan lære av det i Norge?

Manchester United har ikke vunnet Champions League siden de i 2008 vant på straffekonk mot Chelsea. – Det har Zinedine Zidane tenkt til å gjøre noe med.

Les: Få det lille ekstra ut av sporten

I følge den franske avisen L’Equipe vil den tidligere Real Madrid-sjefen ønsker å lykkes med Manchester United så tidlig som neste sesong og dermed gjøre Jose Mourinho arbeidsledig.

Det har uansett Zidane eller ikke vært en meget tøff pre-season for Mourinho hvor han ikke har fått kjøpt så mye som ønsket og han skal også være i konflikt med konserndirektør Ed Woodward.

Starten på årets Premier League sesong, med seier 2 – 1 over Leicester er selvsagt veldig bra, men tror ikke det hindrer Ed Woodward til å ta et møte med Zinedine Zidane for å legge planer for fremtiden.

 

Les: Hvordan vil det gå med Manchester United i Premier League? Analyse på Oddsen

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This