Få det lille ekstra ut av sporten

0
143

Er du en av de som sitter i timevis i sofaen eller godstolen og koser deg med sport? Hva om det kunne blitt enda litt mer spennende?

Er det en ting vi nordmenn liker så er det å sitte å se på sport, gjerne i timevis, alt etter hva man ser på selvsagt. Noen foretrekker norsk eller internasjonal fotball. Andre foretrekker vinterens sporter som langrenn, stafett og utfor men dette er også noe mange av oss ser live. Det kan selvsagt by på utfordringer når 100 000 har bestemt seg for å få med seg 5-mila. Noe vi ble vitne til i Holmenkollen nå nettopp når 100 000 skulle hjem og alt av logistikk og folkeskikk gikk fløyten.

Ettersom vi i Norge også har supre landslag i håndball er det også en sport vi benker oss foran skjermen for å se, om man da ikke har skaffet seg billetter til å se kampene live. Det er jo noe helt spesielt ved å være til stede å se kampene live, med den stemningen som er i hallen, spesielt på hjemmekamper. Så er spørsmålet om det går an å få til lignende stemning hjemme?

En kompiskveld

En måte å heie frem favorittlagene eller utøverne er ved å samle flere kompiser eller venninner som dere vet er like interessert i sporten som det du selv er. Det kan gjøres så enkelt som å servere noen pils og noe potetgull, eller du kan ta den helt ut med hatter, dekorasjoner og hjemmelaga pizza. For å gjøre det ekstra spennende kan dere drive med betting på hver deres mobiltelefon, og holde kontroll med hvem som faktisk vinner mest i løpet av kvelden, og den personen må selvfølgelig spandere en runde øl!

Kunnskap er makt

Enten du sitter alene, med familien eller med kompiser er det fullt mulig å drive med betting når man ser kampene. Det er fort gjort at man vedder på favoritter og de lagene man vet mest om. Men det finnes mye du kan gjøre for å øke vinnersjansene dine når du først vedder. Først og fremst sørge for at du leser mye om de forskjellige lag, spillere eller utøvere. Fokuser da spesielt på oddsene til de forskjellige, og se etter informasjon om ting som kan påvirke de aktuelle under akkurat den kampen eller løpet.

Les gjerne også bøker som går på strategi innenfor betting, slik at du lett kan velge ut en strategi som fungerer bra for deg, og som kan hjelpe deg vinne istedenfor tape. Det er nemlig ikke alltid det smarteste er å vedde på favorittene man har. Noen ganger må man tenke på hvem som er dyktigst og ikke minst oddsene og hvordan man vedder.

5 råd til deg som skal vedde på fotball

  • Nummer en er uten tvil og finne deg et lag som du kan fokusere på og lære deg alt om. På den måten kan du ta informerte valg når du skal vedde. Det er best å starte på den måten og så bygge seg opp til flere lag etter hvert.
  • Ikke vedd mer enn du har. Hold deg til veddemål som er 1 til 2 % av det du har i banken. Når du vedder på sport så kan det være perioder der du vinner mye, og perioder der du taper mye. Det er viktig å ha en balanse, som sørger for at du allikevel kan leve et vanlig liv og få betalt alle regningene dine.
  • Skal du virkelig drive med betting så kan det være en fordel å kjøpe software som kan hjelpe deg å sette opp strategier for spillet ditt.
  • Sørg for å gjøre deg kjent med ATS, altså against the spread. Dette skal være lett å finne på de forskjellige lagenes sider.
  • Vit hvordan været skal være den aktuelle dag, og ikke minst hvordan det påvirker de som skal spille og som du skal vedde på.

Det høres kanskje ut som mye arbeid, men det behøver nødvendigvis ikke være så tidkrevende. Det viktige er at du faktisk kan øke vinnersjansene dine slik at du får mer moro ut av det å drive med betting og ikke minst mer moro av det å se på sport, enten du gjør det alene eller med andre.

 

tabola

No posts to display