Will Smith tydelig frustrert over en svært nær relasjon mellom Jada Pinkett og Chris Rock

0
42
Will Smith slenger med leppa etter å ha klabbet til Chris Rock.

Det viser seg at Will Smith ikke bare er hårsår på vegne av sin kone Jada Pinkett, men at det ligger noe mer bak. – En god dose gammeldags sjalusi.

Det perfekte hadde selvsagt vært at Will Smith etter han klabbet til Chris Rock hadde gått opp på scenen og mottatt sin Oscar for filmen Ali og ikke King Richard.

Les: Slik styrker du parforholdet

Det absurde er at han ført slår noen på live tv med millioner av seere verden over og så minutter senere mottar hyllest for Oscar og selv beklager sin handling og motstand mot vold uten å nevne Chris Rock.

Et samlet mediakorps er 100% sikker Jada Pinkett og Chris Rock har hatt et forhold og at det kan ha bidratt til Will Smiths frustrasjon.

Will Smith og kona Jada Pinkett Smith har vært i åpent og turbulent ekteskap i flere år, og ved flere anledninger har de til og med vurdert å skilles.

Les på Sporten: Sport: Enig med Lewandowski, nå gjenstår Salah så har du verdens desidert råeste angrepsduo

Will Smith og Chris Rock kjent hverandre siden 1990-tallet, da de spilte i ‘The Prince of Bel Air’. Siden den gang har også deres forhold gått gjennom mange opp- og nedturer, noe som kan bidra til å forklare hva som skjedde under Oscar-seremonien.


Tilbake i 2016 kritiserte Jada Pinkett Smith Academy Awards-seremonien for å ha nesten ingen afroamerikanske representanter, og Chris Rock nølte ikke med å svare under gallaen.

«Jada sa at hun ikke kommer,» sa han.

«Jeg tenkte:» Er hun ikke på et TV-program? Jada kommer til å boikotte Oscar-utdelingen? Jada som boikotte Oscar-utdelingen er som om jeg boikotte Rihannas truser. Jeg ble ikke invitert.»

Chris Rock ertet også Will Smith etter å ha spøkefullt hevdet at hans kone bestemte seg for å ikke delta på seremonien fordi skuespilleren ikke hadde blitt nominert for sin rolle i ‘Hjernerystelse’.

«Det er ikke rettferdig at Will var så god og ikke ble nominert. Du har rett,» sa Rock.

«Det er heller ikke rettferdig at Will ble betalt 20 millioner dollar for «Wild Wild West»!»

Affæren mellom Rock og Jada
Chris Rocks spøk om Jadas hår under seremonien var kanskje ikke den eneste grunnen bak Will Smiths sinneutbrudd.

Will Smith og Jada har vært i et åpent ekteskap og det har vært rykter om en affære som fant sted mellom skuespillerens kone og Chris Rock tidligere.

Jada og Rock har tilbragt mye tid sammen over flere år i forbindelse den animerte filmserien ‘Madagaskar’, og ifølge flere kilder har de et nært forhold.

tabola

No posts to display