tirsdag, oktober 20, 2020

Vindusviskere for vinteren

Må lese

Drømmereise: Japan med lyntog

Japan har utrolig mye forskjellig å by på. Her får du alt fra det helt tradisjonelle til...

Reisetips: Idyllisk biltur fra Sørlandet til Vestlandet

En biltur langs kysten byr på stor variasjon, vakre omgivelser og herlige opplevelser. Her får du tips...

Bilhjulet kan falle av under kjøring

Det må være marerittet for en bilfører, likevel skjer det flere ganger årlig i Norge. Det er...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Når vinteren og snøen kommer så begynner det å bli vanskelig å vite hvilke vindusviskere man skal bruke til bilen. Eller kanskje ikke snøen som er det største problemet, det er mer frosten og isen som ødelegger deler som dette på biler. Så du må virkelig lete og søke for å finne hvilke som er de beste for å bruke på vinteren.

Det er derfor så mange spør seg selv hvilke viskere skal jeg egentlig velge, så la oss se om vi kan finne et svar på dette her så det vil bli lettere for deg å velge dine neste vindusviskere for vinteren. Vi har samlet de beste tipsene til hvordan du skal finne dem.

Tips til hvordan du finner vinter viskere

Det første du må gjøre er å lese håndboken for bilen din, og finne ut hvilke størrelse som du kan velge fra. Vindusviskere kommer i mange forskjellige størrelser og den samme bilen kan ha forskjellige størrelser, så den eneste måten du kan finne den riktige størrelsen er ved å lese håndboken.

Om du finner ut fra håndboken at du kan ha forskjellige størrelser, men du synes størrelsen på de du har på bilen akkurat nå så lønner det seg å måle viskerbladet så du kan kjøpe den samme størrelsen.

Om du ikke klarer å finne ut av det selv, eller ikke klarer å bestemme deg hvor hva som er best for bilen din så kan du alltid spørre om hjelp. De ansatte som jobber på en butikk som selger bildeler skal eller iallefall burde vite hvordan de skal hjelpe deg med dette, eventuelt ta med en av dine gamle vindusviskere inn til butikken.

Om du har dårlig tid, eller virkelig ikke vet hvordan du skal ta dette valget selv så kan du dra ned til forhandleren. Der de kan gi deg de originale, perfekt laget til din bil vindusviskere. Men det du må tenke på da er at det vil koste deg litt mer å gjøre det på denne måten.

Om du er en av dem som ønsker å kjøpe de billigste du kan finne så kan du kjøpe universale vindusviskere, selv om det ikke er noe i veien med å kjøpe universale viskere så må du huske at de ikke er laget for å passe bilen din perfekt.

Om du ønsker deg noen vindusviskere som faktisk kan overleve vinteren så burde du velge silikon blader og ikke de vanlige gummi bladene. Silikon viskerbladene vil koste mer enn de vanlige gummi bladene men de vil også holde opptil dobbelt så lenge som gummi bladene, så de vil være verdt hva du bruker på de.

Og husk de aller beste vindusviskerne som finnes på markedet er de tyske Bosch bladene, de koster mer men er verdt hver eneste krone ekstra du bruker på dem. Så om du virkelig ønsker det blader som vil holde så burde du kjøpe disse. Det er noe alle vil fortelle deg, selv om det finnes mange som produserer vindusviskere og de er alle i orden og ikke noe galt med de så finnes det ikke noe bedre enn Bosch.

 

Hvorfor vinteren er hardere på vindusviskerne

 

Det finnes ikke noe verre for vindusviskerne enn vinteren, med all snøen, frosten og isen så vil de bli ødelagt mye fortere enn ved vanlig regn. Når de fryses fast til vinduet daglig, kanskje flere ganger om dagen, og må flytte snø som er mye tyngre enn vann så vil de begynne å revne på gummien, derfor må du bytte de ut.

 

Derfor må du finne de vindusviskerne som virkelig tåler kulda, det første du bør bytte på er å bruke silikon blader i stedet for de vanlige gummi bladene som de fleste av oss bruker. Grunnen til dette er fordi de er sterkere og vil vare lengre. De vil ikke revne like lett som gummien vil.

 

Om du ikke har brukbare vindusviskere når snøen kommer så vil det raskt bli veldig farlig for deg å kjøre bilen. Det er mange som ikke tenker på bakruta, tenker at det virker ikke allikevel. Men når det kommer til snøen så vil en bak vindusvisker virkelig hjelpe deg med å fjerne den hvite snøen som blokkerer deg fra å se ut.

 

Husk å holde deg trygg denne vinteren, ha ordentlige vindusviskere på bilen din.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Drømmereise: Japan med lyntog

Japan har utrolig mye forskjellig å by på. Her får du alt fra det helt tradisjonelle til...

Reisetips: Idyllisk biltur fra Sørlandet til Vestlandet

En biltur langs kysten byr på stor variasjon, vakre omgivelser og herlige opplevelser. Her får du tips til en tur fra Mandal...

Bilhjulet kan falle av under kjøring

Det må være marerittet for en bilfører, likevel skjer det flere ganger årlig i Norge. Det er spesiellt en del av året...

Erling Braut Haaland er Golden Boy finalist

Det som skjer omtrent på denne tiden hvert eneste år er at 40 nominerte blir til 20 finalister. - Det...

I sommer skulle Newcastle bli det neste City – nå «sponser» supporterne klubben

Det skapte virkelig liv og røre tidligere i år da noen Saudi-arabere skulle dytte inn milliarder av oljekroner i Premier League gjennom...

More Articles Like This