Vil hente Bodø/Glimt stjerne til Bundesliga

0
718
Ole Werner

Bodø/Glimt som før sesongen hentet inn Tromsø sin suksesshovedtrener Gaute Helstrup som assistent før sesongstart har startet akkurat slik de avsluttet fjoråret. – På toppen av Eliteserietabellen, mens Tromsø som i fjor tok bronse synes å ha gitt opp fullstendig. Tromsø har null poeng på fem kamper mens Bodø/Glimt på seks kamper har 16.poeng.

Bodø/Glimt som nå trolig har gått forbi Rosenborg også i økonomi har klart balansegangen med å selge spillere for store penger og samtidig vinne fotballkamper.

Nå er det den danske midbanespilleren Albert Grønbæk som Bodø/Glimt hentet for to somre siden fra Aarhus for 3,3 millioner euro det spørres om.

Werder Bremen manager Ole Werner beholdt jobben etter at klubben med et nødskrik klarte å beholde plassen i Bundesliga forrige sesong, denne sesongen har det gått vesentlig bedre noe som gjør at Werner har fått mer å shoppe for.

Bundesligaklubben skal forsterke den offensive midtbanen, langt der opp i nord har en Bodø/Glimt-spiller spilt seg inn på ønskelista.

Albert Grønbæk ble hentet til Bodø/Glimt fra AGF i 2022, står med 79 kamper i den gule drakta og har levert solide 24 scoringer og 14 assists.

LES: Ny oppsiktsvekkende kandidat til å erstatte Ramsdale hos Arsenal

23-åringen har åtte U21-landskamper bak seg for Danmark. Ifølge Bild har Werder Bremen forhørt seg om «tilgjengeligheten» til den sentrale midtbanespilleren med pris på 100 millioner kroner pluss.

ENGELSKE KLUBBER: Landslagskeeper Jordan Pickford er aktuell nå som Aaron Ramsdale trolig forsvinner

Det er ikke noe nytt at danske spillere trekker til Aspmyra, leverer i gult, hentes til de største ligaene – og sørger for å fylle opp klubbkassa til Glimt. Spørsmålet er om Grønbæk ser noen grunn til å forlate Glimt for Werder Bremen.

Alt du trenger å vite: Bodø/Glimt – Strømsgodset

tabola

No posts to display