Hiroyuki Sanada signerer avtale om å returnere til en ny sesong av Shogun

0
1
Shogun

Selv om historien ble fortalt ferdig i det som skulle være den eneste sesongen av Shogun har FX bestemt seg for å lage en sesong til.

Shogun er en ny versjon av James Clavell-romanen fra 1975. – Den nye versjoner skiller seg vesentlig fra TV-tilpasningen fra 1980 med Richard Chamberlain. – I motstening til den gangen snakkes det mye japansk denne gangen og kvinnene er sterke til tross for sin meget strenge rolle.

Les: Vil hente Bodø/Glimt stjerne til Bundesliga

Den kvinnelige hovedrollen spilt av Anna Sawai leverer en utrolig sterk rolleprestasjon som Lady Mariko. – Har du ikke sett Shogun enda er du herved oppfordret til å gjøre det.

Variety skriver i dag at «Shōgun» kan komme tilbake for en andre sesong ettersom stjernen og produsenten Hiroyuki Sanada har signert en avtale med FX om å komme tilbake som Lord Yoshii Toranaga i det japanske historiske eposet.

Les på Popidol: Annonserer når de vil annonsere arvtageren til Nintendo Switch

FX nekter foreløpig å kommentere

Kilder indikerer at i tilfelle en fornyelse av sesong 2, vil Cosmo Jarvis sannsynligvis også komme tilbake for å gjenoppta rollen som pilot-major John Blackthorne. Selvfølgelig er det mange andre brikker som må falle på plass før et offisielt grønt lys.

«Shōgun» er skrevet av Justin Marks og Rachel Kondo, og følger en forliset engelsk sjømann som blir pakket inn i det blodsprutende sjakkbrettet i føydal japansk politikk.

«Shōgun» er lagt til1600-tallet og på tvers av flere kontinenter, og er FXs dyreste serie til dags dato. Heldigvis for FX overgikk den «The Bear» sesong 2 for å bli nettverkets største Hulu-premiere, med 9 millioner visninger på tvers av Hulu, Disney+ og Star+ plattoformene i løpet av de seks første dagene med tilgjengelighet. – I Norge kan du se Shogun på Disney+.

tabola

No posts to display