Van Damme skammer seg over opptredenen hans i «Friends»?!

0
8

I løpet av de ti årene av serien «Friends» dukket det opp mange stjerner på kult-sitcom. Inkludert Jean-Claude Van Damme, som spilte seg selv i episoden «The One After the Superbowl», fra andre sesong. Rett før Matthew Perrys plutselige død, som spilte Chandler i serien, husket Van Damme sin cameo fra sesong to.

I denne episoden prøver Monica og Rachel å tiltrekke Van Dammes oppmerksomhet mens de er på et filmsett – men de gir til slutt opp når stjernen foreslår at de har en trekant.

I en samtale om episoden nevnte skaperne av «Friends» at Van Damme på skjermen ikke skilte seg mye fra hvordan skuespilleren faktisk oppførte seg – han var uprofesjonell og uforberedt, og bidro i tillegg til ubehaget til Cox og Aniston.

Her er hvordan Van Damme husker at han dukket opp på «Friends».

– Skuespillet mitt er så dårlig der, og jeg ser ut som en skinke. Jeg skammer meg over meg selv. På settet kom jenter til meg og kysset meg på leppene, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Det var rart, selv om de var veldig hyggelige. Jeg var glad fordi disse vakre jentene sa at det nå var den mest populære serien i verden. De var veldig åpne fordi de spilte der hver dag, jeg følte at alt fungerte som en velsmurt maskin. – sa Van Damme.

Les: Manchester United-styret måtte nedlegge veto

Les: Det vil koste skjorta å sparke Erik ten Hag

tabola

No posts to display