Ruby Barker avslører at arbeidet med settet til «Bridgerton» bidro til hennes nervøse sammenbrudd

0
4

En av skuespillerinnene som dukket opp i hovedrollen i den første sesongen av «Bridgerton» var Ruby Barker, som spilte Marina. Heltinnen hennes var en paria på grunn av graviditeten. Samtidig slet skuespillerinnen selv med psykiske problemer. I et nylig intervju innrømmet hun at arbeidet med denne serien bidro til dette.

Barker fortalte en podcast fra Oxford University at hun hadde to psykotiske sammenbrudd mens hun lagde «Bridgerton», og at hun heller ikke fikk støtte fra Netflix eller produksjonsselskapet Shondaland. Skuespillerinnen la til at hennes mentale helse begynte å bli dårligere under produksjonen av serien, også på grunn av det faktum at karakteren hennes ble avvist og ensom. Barker husker at da hun dro til sykehuset, ble det ikke offentliggjort på grunn av den kommende utgivelsen. Baker innrømmet også at hun prøvde å late som om alt var i orden.

Det hun sa er i motsetning til det hun tilsto i 2022. I mai 2022 innrømmet Barker på Instagram at hun ikke hadde følt seg bra på lenge. På det tidspunktet takket hun imidlertid Netflix for å ha reddet henne ved å caste henne i serien. Imidlertid uttalte skuespillerinnen i den nye podcasten at hun måtte promotere serien på et vanskelig tidspunkt i livet hennes og at hun følte det som om et usynlig våpen ble satt mot hodet hennes og at hun ikke ønsket å si noe negativt fordi hun var redd for at det ville gi henne faglige problemer.

Les: Lindelöf ender opp med Graham Potter som sjef

Les: Bayern München løfter opp midtbanespiller

tabola

No posts to display